Uncategorized

Care sunt beneficiile unui plan de gazduire VPS cu cPanel inclus?

Gazduire VPS

Imediat ce un business ajunge la maturitate, s-ar putea ca resursele de hosting partajate sa nu mai tina pasul cu cresterea. Totusi, poti rezolva aceasta problema achizitionand un plan de gazduire VPS. Pretul este unul avantajos, iar caracteristicile sunt similare cu cele de la servere dedicate. Cu toate acestea, administrarea poate deveni un proces dificil si costisitor. Pentru a face lucrurile mai simple este important sa optezi pentru un pachet cu panou de control inclus. Iata care sunt avantajele!

Cum functioneaza cPanel?

Panoul acesta a fost conceput special pentru a simplifica procesul de management al proprietarilor de website-uri. Din acelasi motiv, este deja instalat in pachetele de hosting clasice. Interfata se adapteaza la ecranele oricarui dispozitiv, fiind posibil sa te conectezi inclusiv de pe smartphone. In partea superioara sunt afisate date cu privire la consumul resurselor, iar meniul permite accesul in toate zonele importante. De asemenea, poti gestiona fisierele din pachetul de gazduire VPS fara sa mai fie necesar un client FTP. Acest proces include modificarea permisiunilor si crearea unui backup.

Un alt avantaj este incarcarea fisierelor in folderele specifice sau stergerea celor vechi. Exista un nivel ridicat de flexibilitate asupra setarilor PHP si doar tu esti cel care decide ce versiune o sa utilizezi. Pe langa asta, instrumentul Softaculous este ideal pentru instalarea rapida a peste 300 de aplicatii.

Cum sa-ti administrezi website-ul?

Majoritatea persoanelor aleg sa instaleze Google Analytics pentru a afla date cu privire la vizitatori, insa cPanel iti pune la dispozitie o sectiune de monitorizare inclusa. Astfel, sunt afisate informatii legate de trafic si afli cand este necesar sa realizezi optimizari. Ai optiunea de a crea subdomenii nelimitate, precum si de a gestiona extensii multiple de acelasi tip. Un alt beneficiu al pachetelor de gazduire VPS este oferit de accesul root complet. Acesta faciliteaza adaugarea de domenii parcate, precum si o configurare avansata. In etapa de setare initiala este recomandat sa implementezi masuri de securitate si sa creezi conturi cu permisiuni reduse. In acest mod vei fi pregatit pentru incercarile de hacking si vei reusi sa depasesti evenimentele de acelasi tip mai usor.

Ce trebuie sa stii despre adresele de email?

Daca ai ales un pachet care include adrese multiple de email, aceasta este o oportunitate excelenta de a comunica cu clientii. In situatia in care primesti deja un numar mare de mesaje, creeaza mai multe departamente si angajeaza pe cineva care sa se ocupe de raspunsuri. Planurile de gazduire VPS cu filtru anti-spam inclus sunt ideale pentru a te proteja de atacurile cibernetice si te ajuta sa treci peste situatiile de acest tip mai usor.

Cat costa panoul de control pe servere VPS? In pachetele de shared hosting, acest panou este inclus gratuit. Asta se intampla datorita faptului ca furnizorul isi permite sa imparta resursele intre conturi. Atunci cand te muti pe un server virtual privat, este necesara insa o licenta lunara pentru a beneficia de acelasi serviciu. Aceasta costa in jur de 15 euro/luna si este disponibila doar pe Linux. Desi reprezinta o investitie, costurile sunt mai mici fata de cele pe care le-ar percepe un programator ca sa-ti rezolve erorile de care te-ai putea ocupa singur.

Related posts

Top 3 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a-ti face acoperisul pentru terasa: care sunt cele mai bune materiale spre care te poti indrepta?

admin

Adeverintele de absolvire a scolii de soferi se prelungesc

Tito Ant

Primii pasi in crearea unui website – tot ce trebuie sa stiti despre un site bine pus la punct

admin

Leave a Comment