Uncategorized

Top 3 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a-ti face acoperisul pentru terasa: care sunt cele mai bune materiale spre care te poti indrepta?

Milucon - acoperis terasa

Iti doresti sa ai parte de un acoperis terasa de calitate acasa, acolo unde sa poti petrece momente de calitate impreuna cu cei dragi, dar nu stii care este cea mai buna varianta in acest sens? Citind randurile de mai jos, poti descoperi cateva idei moderne, interesante si practice, spre care te poti orienta, astfel incat sa-ti conturezi un spatiu prietenos, dar si foarte bine protejat de intemperii in acelasi timp!

Cum poti ,,imbraca” un acoperis terasa cat mai eficient?

In ceea ce priveste optiunile pe care le ai la dispozitie pentru a acoperi terasa din propria curte, variantele sunt diverse, unele mai interesante decat altele. De exemplu, in functie de preferintele personale, dar si de modul in care vrei sa arate spatiul de relaxare la final, poti alege dintre urmatoarele:

  • tigla metalica – aceasta varianta este una dintre cele mai populare de pe piata. Tigla metalica este usoara si extrem de rezistenta, putandu-ti proteja terasa extrem de bine atat de vant, cat si de ploaie si de ninsoare;
  • tigla ceramica – desi este putin mai grea decat tigla metalica, cea din ceramica iti asigursa o structura rezistenta, dar si un design aparte pentru zona ta de relaxare. Tiglele au diverse culori, asa ca iti poti ,,modela” terasa din punct de vedere cromatic asa cum iti doresti;
  • acoperis retractabil – realizat din aluminiu, aceasta solutie este una moderna, mai ales daca vrei sa ai posibilitatea ca din cand in cand sa ai o terasa in aer liber. Acoperisul retractabil este modern, eficient si iti permite sa-l indepartezi ori de cate ori simti nevoia;
  • acoperis ecologic – aceasta varianta este ideala pentru tine, mai ales daca tii foarte mult la mediul inconjurator si vrei sa contribui la imbunatatirea lui. Mai exact, pe acoperis vei avea plante care produc oxigen, iar daca deasupra terasei ai un balcon, privelistea va fi una cu totul deosebita!

Care sunt principalele caracteristici pe care trebuie sa le aiba un acoperis de calitate?

Dintre caracteristicile acoperisurilor bune trebuie neaparat amintite:

  • rezistenta – alege materiale care sa aiba garantie! Astfel ai certitudinea ca in situatia in care acoperisul este afectat de grindina, umiditate, sare ori de alte tipuri de factori, te poti intoarce la firma de unde ai comparat produsele, pentru a gasi o solutie;
  • elasticitatea – este cunoscut faptul ca pamantul se misca in permanenta, chiar daca poate nu iti dai seama. De aceea, este esential ca acoperisul pe care il alegi sa fie unul elastic, pentru a putea suporta stresul generat de miscarea pamantului;
  • montajul – inainte de a lua o decizie, informeaza-te si in privinta felului in care acoperisul trebuie montat. Orienteaza-te catre cele mai bune materiale si nu neparat spre cele care se monteaza cel mai usor!

Colaboreaza cu o echipa de profesionisti!

Cea mai buna solutie prin care poti obtine acoperisul dorit este aceea de a colabora cu o echipa de profesionisti, care stiu cum sa realizeze diferite tipuri de modele. Lasand pe mana expertilor o astfel de lucrare, la final nu trebuie decat sa te bucuri de o cafea perfecta! Realizarea acoperisului ideal nu dureaza mai mult de o zi, asa ca nici nu trebuie sa astepti foarte mult pana la obtinerea rezultatului dorit!

Dincolo de alegerea celui mai potrivit acoperis pentru terasa pe care o ai in propria curte, nu uita sa cauti la Milucon hidroizolatii de calitate, cu ajutorul carora sa iti protejezi pardoseala.

Milucon.ro iti ofera solutii excelente in acest sens, in functie de suprafata de care dispui, dar si de calitatea pe care ti-o doresti!

Date de contact:

Telefon:  0766 419 049

E-mail: office@milucon.ro

Related posts

Adeverintele de absolvire a scolii de soferi se prelungesc

Tito Ant

Primii pasi in crearea unui website – tot ce trebuie sa stiti despre un site bine pus la punct

admin

Leave a Comment