LifeStyle

Folie pentru solar de 200 microni: descopera modelul cu 4 tipuri de aditivi: UV, EVA, IR si AB

Aditivii speciali imbunatatesc performanta foliilor pentru solar. Modelele de ultima generatie contin cele mai importante patru tipuri de aditivi: UV, EVA, IR SI AB, avand o durata de viata extinsa. Daca acum esti in cautarea unei folii profesionale pentru sera sau solarul tau, asigura-te ca vei face o alegere inspirata, optand pentru un model nou, modern, cu beneficii pentru culturile tale.

Descopera cea mai populara folie solar 200 microni, modelul Perita, special conceput pentru a face fata tuturor conditiilor climatice din tara noastra. Avand nu mai putin de 5 straturi, aceasta folie este o solutie profesionala pentru sere si solarii.

Care sunt avantajele aditivilor UV pentru sera si solarul tau

Aditivii UV pe care ii integreaza cele mai moderne folii de pe piata asigura o stabilizare in timp impotriva radiatiilor luminoase. Este un lucru esential atunci cand vorbim despre o sera sau un solar: cantitatea de raze UV poate influenta drastic evolutia plantelor, dar si durata totala de viata a foliei.

Acest model de folie, Perita, are o rezistenta sporita la razele puternice, un efect de transparenta total si o durata de viata cel putin egala cu garantia emisa de producator: 60 de luni. Gradul de degradare fotooxidanta este mult scazut datorita aditivilor speciali, ce protejeaza folia de radiatiile ultraviolete puternice. Este un avantaj!

Ce este aditivul EVA si cu ce beneficii vine automat la pachet

EVA (etil – vinil – acetat) este un acronim ce desemneaza rezistenta mecanica, elasticitatea si efectul de transparenta a foliei. Acest tip special de aditiv asigura toate proprietatile esentiale pentru ca folia sa reziste variatiilor de temperatura specifice tarii noastre. Clima celor 4 anotimpuri din Romania poate sa influenteze drastic rezistenta si durata de viata a foliei pentru sere sau solarii. Acest produs trebuie sa faca fata cu brio la actiunile mecanice de contractare la temperaturi scazute si dilatare la temperaturi inalte, la incarcatura de zapada, grindina si nu numai. Prin prezenta aditivilor EVA, rezultatele dovedite sunt wow.

Aditivii IR si AB, criterii esentiale in alegerea foliei pentru solar si sere. De ce?

Aditivul IR (Infrared Reflection) face posibila stoparea pierderilor de caldura acumulate de-a lungul zilei. Efectul termic este generat de prezenta acestui aditiv special, ce reflecta razele UV emise de Pamant.

Cu alte cuvinte, in interiorul solarului se mentine temperatura optima pe o lunga durata de timp, un factor esential pentru legumicultura. Nu trebuie sa neglijezi acest aspect atunci cand iti cauti o folie din gama profesionala pentru sera sau solarul tau. Si la acest capitol, folia Perita de 200 de microni inscrie puncte si se dovedeste a fi o alegere inspirata. Un plus este si aditivul AV ce asigura protectie sporita antibacterii.

La pret avantajos: folie solar 200 microni, modelul Perita, in oferta magazinului Regalfermierul.ro

Regalfermierul.ro este magazinul online cunoscut in comunitatea de agricultori pentru profesionalismul dovedit de-a lungul timpului. In oferta acestui mediu de achizitie vei gasi nu doar cea mai buna folie solar 200 microni, ci si o diversitate de alte produse care iti vor usura munca zi de zi, cum ar fi folii de mulcire, fungicide, plase de umbrire si multe alte produse utile.

Preturile sunt avantajoase, iar calitatea fara compromis. La Regalfermierul.ro este activa o promotie speciala: cumperi produse de peste 2000 RON si primesti, automat, un voucher de 200 RON pe care il poti folosi intr-o comanda viitoare.

Date de contact:

Tel: 0769493825 / 0336 802 328

E-mail: contact@regalfermierul.ro

Related posts

Kit de monitorizare la cel mai bun pret si transport gratuit: camera de supraveghere pentru exterior si DVR

admin

Cauti oferte speciale la toner pentru imprimanta? Iata cum le gasesti instant!

admin

Beneficiaza de avantajele oferite de un carucior 3 in 1 perfect

admin

Leave a Comment