Auto

Afla toate informatiile despre leasing extern si cumpara o masina rulata in Germania

Dupa cum bine stii, ca cetatean european ai posibilitatea sa cumperi un autoturism din strainatate in orice moment. Daca vrei sa beneficiezi de maximul de protectie si de siguranta atunci cand faci achizitia, iti recomandam sa colaborezi direct cu un specialist in domeniu.

Vei avea un avantaj suplimentar: posibilitatea de a achizitiona prin leasing extern autovehiculul, fie ca persoana fizica, fie ca persoana juridica. Obtinerea acestei forme de finantare este mai simplificata decat in cazul unui credit si te va ajuta sa iti duci la indeplinire planurile personale sau profesionale, chiar si atunci cand economiile nu sunt deloc suficiente. Nu iti recomandam sa te deplasezi personal pana in Germania, in aceasta criza generata de COVID-19.

E timpul sa iti pui afacerea pe roti? Cumpara o masina rulata prin leasing extern!

Daca ai o companie a carei servicii sunt direct influentate de existenta unui autoturism, atunci e timpul sa il achizitionezi. Fie ca e prima data cand cumperi o masina rulata, fie ca vrei sa faci un upgrade, poti apela la o forma de finantare care sa te ajute sa iti continui activitatea.

Avansul pe care trebuie sa il achiti difera de la un finantator la altul, dar nu poate fi mai mic de 10% sau mai are de 50% din contravaloarea masinii. Dobanda de finantare este, de cele mai multe ori, variabila, si se revizuieste trimestrial in functie de indicele EURIBOR. Un avantaj este ca poti alege modalitatea de plata (trimestriala, lunara sau chiar si sezoniera), in functie de specificul activitatii business-ului tau. Da, este timpul sa iti pui afacerea pe roti!

Noua sau rulata? Descopera ce avantaje ai daca achizitionezi o masina second hand

Este mult mai avantajos sa iti indrepti atentia spre autoturismele la mana a doua, decat spre cele noi, din reprezentante. Dintr-un simplu motiv: pretul de achizitie. Vei avea o surpriza sa constanti ca in ofertele comerciantilor auto din industria de masini second hand se gasesc vehicule cu kilometraj redus, cu dotari tehnice extraordinare si intr-o stare aproape noua. Daca vrei sa achizitionezi o astfel de masina de calitate premium, atunci o modalitate de finantare, precum leasing-ul auto, iti vine in ajutor instant. Poti opta pentru a colabora cu diversi finantatori, de la BCR sau BRD, la Tiriac Leasing sau UniCredit Leasing. Decizia iti apartine, iar beneficiile sunt de partea ta: tu alegi perioada de finantare, in functie de planurile tale.

Specialistii de la Auto-leasing.ro si parteneriatele avantajoase pentru leasing extern

Pentru o investititie cu efecte pozitive de durata, iti recomandam cu incredere Auto-leasing.ro, unul dintre cei mai mari jucatori din industria de leasing auto rulate. In portofoliul acestor profesionisti, vei putea observa o gama extrem de variata de autoturisme, dintre cele mai noi. Cu un numar de kilometri redus si cu dotari tehnice avansate, autovehiculele din oferta Auto-leasing.ro sunt o miza excelenta pentru a-ti indeplini scopurile profesionale sau chiar personale.

Fie ca persoana juridica, fie ca persoana fizica, poti sa apelezi la programele de finantare prin leasing auto dezvoltate cu principalii finantatori din Romania: BRD, BCR, Tiriac Bank, UniCredit, OTP si asa mai departe. Toate informatiile sunt accesibile la un singur click distanta.

Auto-leasing.ro este disponibil online, prin website-ul ce contine extrem de multe informatii, atat despre oferta de autoturisme, cat si despre oportunitatile de leasing extern. Bucura-te de calatorii in siguranta!

Date de contact:

Tel: +4 0738 144 745

E-mail: office@auto-leasing.ro

Related posts

Cum se reconditioneaza o turbina defecta si cum poate fi prevenita defectiunea ei?

Tito Ant

Inchirieri auto in Bucuresti: cum sa alegi eficient autoturismul de care ai nevoie?

admin

Seturi complete de jante si anvelope pentru iarna si vara – Avantaje si dezavantaje!

Tito Ant

Leave a Comment