LifeStyle

E-tigara – de ce sa alegi tigara electronica in schimbul tigarilor clasice?

kit_portabil_e_tigara

E-tigara se bucura de un real succes in ultimul timp la noi in tara, iar acest lucru nu este deloc intamplator, mai ales daca tinem cont de numarul mare de persoane care au reusit sa renunte la fumat datorita acestor vaporizatoare. Vapingul reprezinta o experienta noua si placuta pentru toti cei care isi doresc sa isi alimenteze viciul cu ajutorul unui dispozitiv care elimina majoritatea efectelor adverse ale tigarilor clasice. Acest lucru nu inseamna ca vapingul este o activitate sanatoasa sau lipsita de riscuri, ci doar este mult mai prietenoasa cu consumatorul fata de tigarile traditionale asupra carora au fost facute o multime de studii.

Fiecare dintre noi avem minim un prieten care foloseste tigara electronica si care se declara foarte multumit de alegerea facuta. In aceeasi ordine de idei, vaperii sunt persoane documentate si care sunt intotdeauna la curent cu ultimele schimbari din acest mediu, deci este posibil sa-i auzim tot mai des discutand despre noi modele de e-tigara sau lichide speciale.

Cu ce se diferentiaza tigara electronica de cea clasica?

Multi dintre voi pot spune ca tigara electronica nu poate fi mai potrivita decat o tigara clasica, dar toate informatiile care au aparut de-a lungul timpului in mediul online nu au la baza studii clare asupra substantelor din lichide. In primul rand, faptul că o persoana care detine acest viciu nu este nevoit sa mai arda tutunul si sa inhaleze fumul respectiv este un mare avantaj. Procesul de ardere a adus in situatii neplacute o multime de fumatori, mai multe detalii despre ce presupune acest aspect puteti citi in studiile efectuate de catre specialisti.

Vaperii pot decide singuri daca doresc ca lichidul lor sa contina nicotina sau nu, acest lucru fiind un avantaj vizibil. Daca si tu folosesti o e-tigara ar trebui sa stii ca alegerea lichidului este un pas important pe care trebuie sa ti-l asumi si care trebuie facut tinand cont de mai multe considerente. Conteaza cat de des folosesti tigara electronica, in ce situatii o folosesti si care este kit-ul care ti se potriveste in functie de experienta pe care o ai in aceasta noua lume.

Cu cat alegi un lichid mai curat, cu atat efectele negative ale vapingului sunt mai reduse. Poti opta pentru un lichid cu o concentratie cat mai mica de nicotina sau poti sa-ti construiesti propriul lichid, cel de-al doilea proces fiind adresat mai mult vaperilor experiementati.

Related posts

Tips&tricks: ce reprezinta un OIREP si cum te poate ajuta?

admin

Kit de monitorizare la cel mai bun pret si transport gratuit: camera de supraveghere pentru exterior si DVR

admin

Ce este pastrama de peste si cum se prepara? Afla de unde poti achizitiona cele mai gustoase produse

admin

Leave a Comment