Sanatate

Informatii esentiale despre operatia cu implant dentar

implant_dentar_vodita

Fiind una dintre cele mai bune metode prin care poti inlocui lipsa unui dinte natural, operatia pentru implant dentar nu afecteaza dintii vecini si iti poate reda zambetul perfect si sanatos. Lipsa unui dinte nu te afecteaza doar din punct de vedere estetic, desi acesta este motivul pentru care persoanele aleg sa recurga la astfel de masuri, ci si din punct de vedere al masticatiei si al rostirii cuvintelor. Altfel spus, o persoana careia ii lipseste un dinte este usor de identificat prin mai multe metode.

Chiar daca iti poti desfasura activitatile zilnice si fara o operatie pentru implant dentar, sanatatea dentara ar trebui sa ne preocupe pe fiecare dintre noi pana in momentul in care nu este prea tarziu. Incearca sa rezolvi fiecare afectiune inca din stadiul in care aceasta este la inceput deoarece tratamentul devine mai complicat odata cu dezvoltarea problemei medicale.

Durerile de dinti sunt greu de suportat, iar temerea complet nejustificata, cel putin in conditiile actuale, impiedica tot mai multe persoane sa consulte la timp un medic stomatolog. Avem nevoie de vizite periodice pentru a identifica micile probleme, astfel nu va trebui sa investim sume impresionante in tratamente si nici nu vom suporta durerea provocata de afectiune. Durerea este nejustificata deoarece intr-o clinica avansata care ofera implant dentar in sectorul 6 Bucuresti vei gasi aparatura de ultima generatie si medici bine pregatiti.

Cine poate opta pentru o operatie implant dentar?

Nu orice persoana trebuie sa ajunga pana in acest punct, de aceea este esential ca dupa pierderea unui dinte sa mergi la un medic stomatolog pentru a discuta metoda de rezolvare a problemei. Daca ai o sanatate fizica si dentara buna, daca ai mai avut astfel de interventii in trecut, daca ai o gingie sanatoasa, daca ai mai multi dinti lipsa, toate aceste informatii sunt importante pentru a stabili care este rezolvarea. O vizita la un cabinet specializat in implant dentar te poate ajuta sa ai o dantura puternica si sanatoasa.

Beneficii ale pacientilor care au trecut printr-o operatie implant dentar

  • o lucrare de acest gen care a fost executata corect si care este intretinuta conform sfaturilor medicului are o durabilitate indelungata.
  • rata de succes a unei operatii cu implant dentar este de 95%, cu mult mai mare decat a protezelor sau a puntilor.
  • te ajuta sa ai un zambet frumos.
  • poti consuma orice fel de aliment, indiferent de duritatea acestuia.

Related posts

Tratament pentru acnee corporala

admin

Scapă de celulită în 10 pași, la tine acasă

admin

De ce nu slăbim? Greşeli frecvente când ţinem o dietă

admin

Leave a Comment