Home & Deco

Cauti seminee ecologice? Alege-le pe cele care functioneaza cu bioetanol!

Daca iti doresti un sistem eficient de incalzire, care sa nu contribuie la cresterea gradului de poluare, iti recomandam gama de seminee pe baza de bioetanol. Cresterea temperaturii globale este un sistem de alarma, iar solutiile pentru diminuare poluarii exista si incep sa fie tot mai cautate.

Gama de seminee cu bioetanol are un impact redus asupra mediului, iar acest avantaj se datoreaza faptului ca, la ardere, combustibilul se descompune in apa si dioxid de carbon, cel din urma fiind absorbit de catre plante. Iata!

Din ce este compus bioetanolul sau, mai simplu spus, etanolul

Aceasta sursa de energie regenerabila se produce prin procesul de fermentare a zaharului si a amidonului. Ca si materie prima, sunt folosite: trestia de zahar, cerealale si cartofii, dar exista si tari in care se foloseste laptele, porumbul, bananele, strucurii, curmalele si orezul. Etanolul sau bioetanolul, asa cum mai este numit, are o arie vasta de intrebuintare. Se foloseste atat in procesele de productie ale industriei medicale, cat si in industria alimentara si cosmetica. Dar deosebit de importanta este si utilizarea in industria sistemelor de incalzire. Semineele care functioneaza pe baza de bioetanol au devenit tot mai populare azi. Din ce in ce mai multi proprietari de locuinte le cauta in mod special, mai ales pentru a proteja mediul. 

Semineele Decoflame pe baza de bioetanol au functionalitati de ultima generatie

In gama de seminee pe baza de bioetanol se remarca, fara doar si poate, Decoflame. Acest producator de seminee bio a stabilit standarde inalte de performanta ale acestor sisteme de incalzire, care s-au impus pe piata. Are 14 ani de experienta in domeniu si livreaza solutii 100% personalizate, fiind o firma daneza cu prestigiu la nivel global. Incorporeaza, astfel, tehnologii de ultima generatie, iar utilizatorii se pot bucura de un plus de confort. De exemplu, ai posibilitatea de a regla nivelul flacarilor, si poti controla semineul de la distanta prin intermediul unei aplicatii mobile, disponibila de pe orice sistem de operare, atat Android, cat si iOS. Poti cumpara seminee Decoflame direct din Romania, la preturi destul de bune.

Poti opta pentru un semineu manual sau automat, care functioneaza pe baza de bioetanol

Manual, automat, montat pe perete, suspendat sau incorporat – tu alegi. Exista o gama variata de seminee pe piata, extrem de usor de folosit, care functioneaza pe baza de bioetanol. Design-ul lor este unul cu totul si cu totul deosebit, si ai chiar optiunea personalizarii 100%. Daca vrei sa te bucuri de atmosfera feerica a unui semineu, este cea mai buna solutie, care nu va impacta – in niciun fel – mediul inconjurator, in sens negativ. Poti pune in scena un decor modern si minimalist, cu un semineu pe baza de bioetanol cu geam transparent amplasat pe ambele parti. Astfel, vei crea un punct de atractie unic in amenajarea ta.

Gasesti seminee moderne, de ultima generatie,  Decoflame si in Romania, la Seminee-Expert.ro

Seminee-Expert.ro tine pasul cu fiecare noua tehnologie aparuta pe piata si colaboreaza cu cei mai mari producatori de seminee de pe intreg globul. Vinde inclusiv seminee moderne pe baza de bioetanol, din gama Decoflame, dar si seminee mai conservatoare, cum ar fi cele pe baza de lemn, electrice sau pe gaz. Fiecare solutie este personalizabila, astfel incat sa te bucuri de cele mai multe avantaje pentru locuinta.

Related posts

Pardoseli epoxidice de cea mai buna calitate – alege intelept

admin

Prin ce se remarca un semineu electric in fata unui sistem de incalzire clasic? Afla raspunsul la toate intrebarile tale

admin

Afla cum iti imbunatateste viata gama moderna de chiuvete bucatarie

admin

Leave a Comment