Home & Deco

Urmeaza sa realizezi o hidroizolatie? Afla tot ce trebuie sa stii!

Cu o gama variata de hidroizolatii la dispozitie, atunci cand te hotarasti sa realizezi o astfel de lucrare, trebuie sa stii care sunt cele mai importante lucruri pe care este bine sa le iei in considerare.

Incepand de la materialele spre care te poti orienta, pana la felul in care trebuie montate, acestea sunt detalii care conteaza si care iti pot asigura rezultate de top pe termen lung!

Cele mai populare tipuri de hidroizolatii de pe piata

Primul pas pe care este bine sa-l faci atunci cand vrei sa izolezi fundatia casei, acoperisul, subsolul sau pisicina, de exemplu, este acela de a descoperi care sunt principalele materiale spre care te poti indrepta:

  • membrane bituminoase – extrem de populare in domeniul constructiilor, membranele bituminoase sunt rezistente si asigura o calitate superioara imobilelor pentru care sunt folosite. Astfel de materiale sunt excelente pentru o protectie deosebita impotriva infitratiilor de apa, dar si impotriva infiltratiilor microorganismelor;
  • membrane din PVC – realizate cu ajutorul utilajelor de ultima generatie, membranele din PVC sunt similare cu cele bituminoase, fiind insa usor de aplicat;
  • membrane lichide – datorita starii lor naturale de agregare, membranele lichide ajung chiar si in locurile cele mai greu accesibile.

Montaj

In ceea ce priveste montajul, este recomandat sa lasi acest aspect in mana unor specialisti in domeniu, care stiu cum sa lucreze atat cu membrane bituminoase, membrane din PVC sau membrane lichide. De exemplu, membranele bituminoase trebuie intotdeauna aplicate la cald, pentru a rezista foarte bine pe termen lung. Doar cei care au experienta in acest sens vor sti cum sa intervina, indiferent daca este vorba despre o suprafata mai mare sau una mai mica.

Cand este recomandat sa te ocupi de hidroizolatii?

Un alt element esential, de care trebuie sa tii cont este referitor la momentul oportun in care sa-ti izolezi imobilul. Alege o zi in care nu ploua si in care temperatura este cuprinsa intre 10 si 25 de grade. Astfel, materialele pe care le folosesti se vor ,,aseza” perfect: asteapta 1 – 2 zile inainte sa-ti continui constructia, pentru a te asigura ca izolatia va fi una rezistenta.

Comanda online toate materialele de care ai nevoie

In loc sa pierzi timp in magazinele fizice, care de obicei sunt aglomerate, cea mai buna varianta pe care o ai la dispozitie este aceea de a-ti comanda online materialele necesare. Masoara suprafata pe care vrei sa o izolezi, iar astfel vei sti de cata membrana bituminoasa, din PVC sau lichida ai nevoie.

Care sunt beneficiile de care te bucuri cand iti izolezi imobilul?

Nu in ultimul rand, este important sa stii si care sunt avantajele de care te bucuri cand izolezi imobilul de care dispui:

  • protectie impotriva infiltratiilor de apa;
  • protectie impotriva infiltratiilor microorganismelor;
  • previi aparitia mucegaiului si iti protejezi sanatatea;
  • te bucuri de o casa foarte bine realizata.

Toate acestea sunt beneficii esentiale, pentru care merita sa faci o investitie semnificativa inca de la inceput!

Accesand site-ul companiei Hidroizolatii-Terase vei descoperi o gama larga de materiale de calitate, pe care le poti utiliza cu usurinta pentru propria locuinta. Fie ca te intereseaza sa te ocupi de hidroizolatii acoperis, de izolarea subsolului sau a fundatiei case, online gasesti produse de top, care iti asigura calitate pe termen lung. Contracteaza din timp o echipa in privinta montajului, pentru ca in momentul in care trebuie sa te ocupi de hidroizolatie, sa ai totul pregatit!

Related posts

Beneficii: de ce sa investesti intr-un acoperis faltuit?

admin

Servicii de dezinfectie Valcea pentru a combate sau a preveni aparitia microbilor

admin

Ce caracteristici sunt importante pentru un cos fum ceramic sigur si durabil?

admin

Leave a Comment