Home & Deco

Prin ce se remarca un semineu electric in fata unui sistem de incalzire clasic? Afla raspunsul la toate intrebarile tale

Semineele electrice reprezinta adevarate tendinte in materie de design interior. In ultimii ani, oamenii se simt din ce in ce mai indrazneti atunci cand vine vorba de utilarea caselor, fie ca o fac prin adaugarea unui semineu electric sau a altor elemente care nu sunt neaparat prezente in caminul oricui.

Daca dispunem de spatiul necesar, semineul electric este un element decorativ excelent, insa nu trebuie neglijata nici functionalitatea acestuia. Semineul electric este o buna sursa alternativa de incalzire, daca ne dorim asta.

Avantajele unui semineu electric modern

In primul rand, semineul electric este caracterizat de o flexibilitate foarte mare. Aceasta flexibilitate poate fi vazuta din doua puncte de vedere:

  • Transport si montaj

Spre deosebire de un semineu clasic, care trebuie construit de la zero si presupune procedee ceva mai complexe, semineul electric este mult mai compact si poate fi amplasat oriunde. Spatiul, etajul sau configuratia casei nu sunt deloc impedimente, iar semineul se poate transporta usor si rapid. Tot ce ramane de facut este sa il conectam la o priza si sa ne bucuram de el.

  • Caldura si ambianta

Un semineu electric ne ofera atat ambianta, cat si caldura. Totusi, acesta ne ofera avantajul ca poate fi pus in functiune si doar pentru estetica, fara a genera caldura, un lucru excelent pentru sezonul cald. Un semineu clasic nu ne ofera acest avantaj, iar caldura generata de acesta il face practic imposibil de utilizat in perioada verii, chiar daca ne este dor de aspectul sau si ambianta pe care acesta o produce.

Siguranta – cel mai important aspect pe care sa il avem in vedere

Pe langa avantajul ce tine de flexibilitate, un semineu electric este foarte sigur. Daca alegem construirea unui semineu clasic, daca acesta este realizat de amatori si daca nu il folosim corespunzator, apar anumite riscuri (incendiu, intoxicatie). Un semineu electric, in schimb, nu prezinta astfel de riscuri, deoarece nu produce o flacara reala si nici fum sau cenusa.

Un stil modern

Un semineu electric poate face, cu siguranta, parte din orice plan de redecorare. Este considerat un element modern care se potriveste oriunde, iar faptul ca semineele sunt din ce in ce mai accesibile este un real avantaj pentru cei care vor sa isi actualizeze casa si nu stiu cum pot sa o faca.

Nu necesita intretinere

Ce intelegem prin intretinere? Un semineu clasic, adica pe baza de lemn, trebuie supus unor procedee ocazionale care ii asigura buna functionare. Cenusa trebuie inlaturata, iar hornul verificat si curatat ocazional de specialisti. Semineul electric, in schimb, nu produce nici fum si nici cenusa, deci nu este nevoie de niciun fel de intretinere.

Un semineu electric este excelent daca nu dispunem de spatiu sau daca nu avem resursele necesare pentru construirea unui semineu pe lemne. De asemenea, ofera o flexibilitate si se potriveste de minune in orice incapere. Pentru ca totul sa fie ca la carte, este important sa obtinem un astfel de semineu de la producatori sau furnizori specializati.

Un semineu electric de calitate de la Seminee Expert

Compania Seminee Expert este alegerea numarul 1 a romanilor in materie de sisteme de incalzire si de accesorii seminee. Fie ca suntem in cautarea unui semineu electric, a unuia pe lemne sau a altor variante de incalzitoare si sobe, Seminee Expert se asigura ca tot ceea ce construiesc si instaleaza se bucura de longevitate, eficienta si siguranta.

Seminee Expert sta la dispozitia tuturor celor interesati pe propriul website, unde ne putem informa in legatura cu toate caracteristicile semineelor pentru a putea face o alegere corecta!

Related posts

Cum se face aplicarea corecta a unui lac lemn exterior pentru rezultate de durata?

admin

Servicii de dezinfectie Valcea pentru a combate sau a preveni aparitia microbilor

admin

Ce caracteristici sunt importante pentru un cos fum ceramic sigur si durabil?

admin

Leave a Comment