Home & Deco

Servicii de dezinfectie Valcea pentru a combate sau a preveni aparitia microbilor

In spatiile alimentare, dezinfectia este o masura igienico-sanitara, ce trebuie sa se desfasoare cel putin o data pe luna, pentru a tine departe contaminare cu agentii patogeni. Prin procedee specifice, are loc distrugerea formelor de rezistenta a microbilor din aer si de pe suprafetele contaminate, pentru a preveni infectiile si afectiunile transmisibile.

Se poate realiza mecanic, fizic, biologic sau chimic, atat in scop de prevenire, cat si pentru combatere si exista companii specializate care se ocupa de la A la Z. Afla despre servicii de dezinfectie Valcea si creeaza un mediu curat in care sa iti desfasori activitatea, fara dar si poate.

Despre companiile numite “DDD”

Termenul general folosit “DDD” se refera la dezinsectie, deratizare si dezinfectie. Companiile care au acest obiect de activitate se concetreaza pe realizarea proceelor specifice, la nivel profesionist, cu ajutorul unor produse speciale, avizate de Ministerul Sanatatii. Aceste substante au o eficienta maxima, atunci cand sunt aplicate corespunzator de catre specialistii cu experienta si au un spectru larg de actiune, pentru a indeparta agentii patogeni.

Firmele care pun la dispozitia clientilor echipe bine pregatite in acest domeniu presteaza servicii profesionale si intervin pe teren, in diverse situatii, unde este necesara eliminarea daunatorilor. Companiile de renume ofera garantie pentru serviciile prestate, ceea ce este un mare atuu.

Atentie! Dezinfectia si curatenia nu inseamna acelasi lucru

Masurile de dezinfectie si cele pe care le implica procedeele generale de curatenie nu sunt – nici pe departe – asemanatoare. Masurile igienico-sanitare inteprinse in scopul dezinfectiei au actiune virucida, fungica, bactericida, de tip sporicidal sau de tip microbactericid. Cu alte cuvinte, pentru fiecare tip de infestare, se aplica masuri necesare pentru a elimina agentii patogeni, care pot prezenta riscuri iminente asupra sanatatii.

Aceste procedee nu pot fi substituite prin nicio alta actiune, realizata in absenta personalului specializat si sunt recomandate nu mai rar o data la 3 luni sau mai des, in functie de domeniu.

Substantele folosite de firmele specializate nu se gasesc pe piata

Substantele speciale folosite in procesul de dezinfectie nu sunt disponibile pentru uzul general. Ele nu pot fi achizitionate de pe piata de catre persoanele fizice, ci sunt destinate firmelor specializate care dispun de personalul calificat in utilizarea lor. Pentru crearea unui ambient sanatos, fara niciun fel de risc asupra organismului uman, se recomanda apelarea la specialistii care pot utiliza astfel de substante.

Metodele clasice: clorul, otetul, alcoolul – nu sunt nici pe departe substituienti ai produselor speciale. Cel mai frecvent, dezinfectia profesionala se realizeaza in industria alimentara, mai ales, dar si in alte domenii.

Dezinfectie Valcea: la cine merita sa apelezi?

Daca locuiesti in judetul Valcea sau in proximitatea acestuia, si doresti sa apelezi la serviciile celor mai buni specialisti in dezinfectie, deratizare si dezinsectie, iti recomandam Agromadpest.ro. Poti sa te informezi complet despre istoricul acestei firme chiar de pe platforma online dedicata clientilor si sa apelezi cu incredere la serviciile pe care le ofera.

Folosind produse de cel mai inalt standard si expertiza specialistilor din echipa, cei de la Agromadpest.ro iti ofera cele mai bune servicii de dezinfectie Valcea. Mai mult, poti beneficia de garantia lucrarilor, dar si de cel mai corect raport dintre calitate si pret, de pe piata. Poti avea parte, in plus, de consilierea telefonica gratuita, de cele mai avizate sfaturi si recomandari.

Date de contact

Tel: +4 0722 271 302

E-mail: agromadpest@gmail.com

Related posts

Cum se face aplicarea corecta a unui lac lemn exterior pentru rezultate de durata?

admin

Trei lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a cumpara un pat tapitat

admin

Spune-mi ce usa ai la intrare ca sa-ti spun cine esti

admin

Leave a Comment