Home & Deco

De ce semineul pe lemne ramane cel mai indragit sistem de incalzire de catre romani?

Nu este adevarat ca visam cu totii la acele seri de iarna in care ne adunam impreuna in jurul semineului si povestim cu cei dragi? Exact aceasta este povestea spusa de majoritatea oamenilor atunci cand sunt intrebati ce iubesc cel mai mult la semineul pe care il detin. Dupa raspunsul care include familia si prietenii, vine si placerea unei seri in care stam singuri si citim, ascultand cum arde lemnul in semineu si bucurandu-ne de caldura care vine de la acesta.

Toate aceste povesti ar fi inexistente daca nu ar exista clasicele seminee pe lemne. Acestea sunt cele pe care le vedem de mici copii prin filme sau la prietenii care locuiesc la case si, undeva in adancul sufletului nostru, cu siguranta am visat ca intr-o buna zi sa ne bucuram de avantajele unui astfel de semineul in propria casa. Cu toate acestea, exista multe alte modele in afara de aceste seminee pe lemne. Haideti sa aflam care sunt impreuna.

Cum ne alegem modelul semineului?

Cea mai importanta intrebare ce trebuie adresata in momentul in care alegem un semineu este urmatoarea „vreau un semineu pentru casa sau pentru apartament?”. Daca raspunsul la aceasta intrebare include apartamentul, atunci, din nefericire vom fi nevoiti sa eliminam toate modelele de seminee pe lemne. Acestea se potrivesc doar caselor, ele necesitand un loc special pentru cosul cu fum, loc nepermis de un apartament.

Restul semineelor interioare, din fericire, se potrivisesc tuturor tipurilor de case. Avem astazi o gama larga de seminee moderne, in general acestea clasificandu-se in semineele bio-etanol, electrice sau cele pe gaz. Aceste seminee pot permite sau nu arderi reale, insa de partea de incalzire se ocupa toate cele trei categorii. Semineul electric, desi poate fi inclus in apartament este deseori neacceptat de catre clienti prin simplul fapt ca doar simuleaza arderea printr-o imagine led, acest lucru nefiind pe placul oamenilor.

Ce trebuie sa facem pentru a avea grija de semineul nostru?

La fel ca in cazul oricarui alt produs pe care il achizitionam, pentru ca un semineu sa reziste in timp are nevoie de ingrijire din partea noastra. In functie de tipul semineului, aceasta grija consta in altceva. Daca in cazul semineelor moderne grija consta doar intr-o simpla curatare si o schimbare a consumatorului, cand vine vorba de semineele pe lemne lucrurile se complica.

Deja am mentionat existenta cosului de fum la semineele care folosesc lemne. Pentru ca acestea sa functioneze corespunzator si sa nu se infunde in timp, ele trebuie curatate cu mare atentie. Cosul este principalul loc prin care fumul se elimina, iar un cos de fum necuratat poate duce la eliminarea fumului in casa, lucru pe care nimeni nu si-l doreste.

De unde putem achizitiona seminee de inalta calitate?

Daca va ganditi sa aduceti un semineu in casa dumneavoastra, cu siguranta trebuie sa ii luati in considerare si pe cei de la Seminee-Expert. Acestia lucreaza in a aduce pe piata din Romania cele mai noi si mai indragite modele de seminee din afara, lucrand si invatand din experientele colegilor din vest. Astfel, au reusit sa ajunga la un catalog de produse impresionant, catalog ce poate fi verificat la adresa seminee-expert.ro.

Date de contact:

Telefon: +4 0721 280 587

Fax: +4 031 8169286

E-mail: office@seminee-expert.ro

Showroom: Strada Petrache Poenaru, Nr 2, sector 5, Bucuresti

Related posts

Marmura, granitul, travertinul și ardezia – 4 din materialele recomandate de arhitecți

Tito Ant

Afla despre pardoseli elicopterizate pentru depozite, hale industriale, parcari auto sau centre comerciale

admin

Pardoseli epoxidice de cea mai buna calitate – alege intelept

admin

Leave a Comment