Sanatate

Greșeli în dietă – de ce nu reusesc sa slabesc?

Știm expresia: mâncăm puțin și facem multe exerciții. Însă, de ce tehnica nu dă rezultate? Ei bine, iată câteva lucruri care ți-ar putea încetini procesul de pierdere a kilogramelor în plus.1. Gustările. Dacă te gândești că vei slăbi fără mese consistente, dar cu gustări, greșești. Chiar dacă ai impresia că mănânci puțin este posibil ca micile gustări să aibă mai multe calorii.Astfel nici nu vei slăbi, și vei fi și frustrată că nu mănânci suficient. Dacă vrei să ronțăi ceva între mese alege morcovii sau castraveții.2. Ești generoasă cu porțiile tale.
Înțeleg dacă ai vrea să mănânci de toate dacă ai ales să ai o masă pe zi, însă cu grijă. În general, bucata de carne sau produsul din soia trebuie să aibă mărimea palmei tale.Cât despre salată și legume, nu mai mult de două boluri cât pumnul tău. Brânza trebuie să fie de mărimea unei cutii de chibrituri.3. Ți-e sete, nu foame! Avem tendința să credem că ne e foape întruna. Încearcă să bei o cană cu apă înainte și vei vedea că senzația înșelătoare de foame dispare.4. Mănânci târziu.
Oricât ai fi de ocupată, mănâncă în timpul zilei. Dacă ajungi seara acasă, indiferent ce mănânci, te vei îngrășa. Neavând timp să arzi caloriile consumate, ele se vor transforma în grăsime.5. Nu mănânci suficient!
Corpul tău nu primește proteinele de care are nevoie și asimilează tot atunci când consumi fie și o gustare, pentru a supraviețui. Așa se fac depozitele de grăsime. Evită-le mâncând puțin, dar regulat.6. Stresul. Când suntem stresate, avem tendința de a da iama în frigider. Mâncăm mult și organismul strânge toate grăsimile, chiar și pe cele nesănătoase. Încearcă să schimbi „tradiția” și ronțăie un morcov sau un castravete. Te vei simții și mai bine, și nici nu te vei îngrășa.

Related posts

5 minute de exercitii pentru arderea grasimilor (foto)

admin

Tot ce trebuie sa cunosti despre serviciul de pediatrie

admin

Scapă de acnee cu tratamente homemade

admin

Leave a Comment