Vedetele noastre

Naomi: „Corina Chiriac arată ca un transsexual. Să-i fie ruşine”

Supărat că nu s-a aflat printre premianţii Festivalului Mamaia, travestitul Naomi s-a apucat să dezgroape morţii. După ce l-a acuzat de favoritisme pe Mădălin Voicu, preşedintele juriului, care a notat prestaţiile concurenţilor, Naomi şi-a adus aminte că, la preselecţii, şi Corina Chiriac l-a jignit.

 

“La preselecţia de la începutul anului pentru festival, Corina Chiriac m-a făcut transsexual şi a avut o criză de nervi de i-a speriat pe toţi. Probabil nu făcuse de mult sex”, a declarat, supărat, Florin Moldovan.O sfătuieşte pe Corina să renunţe la muzică

Deşi susţine că nu vrea să o judece pe cântăreaţă pentru scandalurile în care aceasta a fost implicată, Naomi o împroaşcă pe aceasta cu noroi:“Corina Chiriac arată ca un transsexual. Nu ar fi rău să se retragă. Să-i fie ruşine! Aş dori să-i amintesc că am fost mai aplaudată decât dânsa, care îşi ruga spectatorii să se aşeze, aceştia fiind plictisiţi de cântecele şi aerele ei”, a mai afirmat Naomi.Contactată telefonic de redactorii Libertatii pentru a comenta acuzaţiile lui Florin Moldovan, Corina Chiriac a preferat să declare doar: “Îmi pare rău, nu dau interviuri”, după care a închis telefonul, fără măcar să aibă răbdare să afle pentru ce era deranjată.

 

Related posts

Dana Rogoz şi-a arătat lenjeria intimă la lansarea “Anielei”! (poze)

admin

Tania Budi, buze mai mari cu cremă din ardei iute

admin

Daniela Crudu, dezbrăcată de o colegă pe scenă

admin

Leave a Comment