Sanatate

Sunt tocurile tale prea înalte?

Invidiem femeile pe tocuri înalte. Le invidiem ţinuta, le admirăm pantofii şi, mai ales, ne mirăm de confortul pe care îl afişează în timpul mersului. Da, am descris femeia care ştie să meargă pe tocuri sau, mai bine spus, cea care ştie să-şi aleagă pantofii potriviţi. Ni s-a întâmplat de multe ori să vedem femei cu mersul chinuit din cauza tocurilor şi, să fim sincere, mai toate am trecut cel puțin o dată prin asta.Iar acela este momentul când spui DA, sau când renunți definitiv la tocurile sexy. Și, trebuie să recunoaștem, că multe renunțăm la ele de frica ridicolului, optând în schimb pentru tocuri mai puțin fashion, dar comode.

 

Pentru a evita asta, nu trebuie să insiști în chinuială, ci sa afli secretul mersului elegant: pantofii potriviţi. Dacă eşti printre cele „chinuite” sau dacă ţii la sănătatea coloanei şi a picioarelor tale, ia aminte sfaturile medicilor, care ne îndrumă spre un anumit tip de pantofi, tot cu toc sexy, dar mai bine croit. 

 

Ia-ţi pantofi cu calapodul mai larg şi cu tocul mai mic de 4 cm şi mai gros decât media. Sari peste tocurile cui. Caută pantofi cu branţuri moi, pentru a uşura presiunea asupra genunchilor.Alege măsura potrivită. Chiar dacă mulţi îţi spun asta, piciorul nu trebuie să „mai” alunece un pic în faţă. El trebuie să fie perfect pe dimensiunile tale. Nici prea strâmt, nici prea larg.Nu purta tocuri zilnic sau cât e ziua de lungă. Alternează cu pantofi confortabili. Te poţi schimba la serviciu. Întinde-ţi picioarele şi muşchii gambei de fiecare dată cât ai ocazia.

Related posts

Top obiceiuri care îmbătrânesc tenul bărbaților

admin

Epilarea definitivă, ideală pentru a evita iritațiile

admin

Există o ciocolată care încetineşte îmbătrânirea

admin

Leave a Comment