Travel

Ofertele momentului de Valentine’s Day în România

În 2015, petrecem Valentine’s Day în România. Anul acesta schimbăm macazul și optăm pentru vacanțe de Valentine’s Day în România, în orașe cu multe atracții turistice, care să te îndrăgostească de țara natală. Uită pentru câteva zile de Crecia, Bulgaria sau Italia și petrece-ți vacanța de Valentine’s Day pe plai mioritic, în unul dintre orașele de mai jos. La alegere. Ofertele le-am găsit la Europa Travel, cunoscută drept cea mai mare agenție de travel low-cost din țară.

Băile Felix:Frumusețea apusului de soare în doi, admirat de pe marginea Lacului cu Nuferi din centrul stațiunii, poate fi cadoul perfect de Valentine’s Day în România. Dacă, însă, ești genul mai aventuros, străbate Peștera Urșilor, descoperită în 1975 și devenită una dintre atracțiile turistice principale din Munții Apuseni, mergi cu ATV-ul spre Vulcanul Betfia, aflat la 3 kilometri de stațiune, sau vizitează Biserica ortodoxă din lemn, Biserica Ortodoxă din Rontau, Capela Haieu și/sau Clădirea Sanifarm, construită în secolul al XVIII-lea, cu o arhitectură în stil baroc.Ofertă vacanță: Europa Travel: Hotel International 4*, de la 239 lei, pe sejur.Bran

Sigur gândul ți-a zburat la Castelul Bran. Un obiectul turistic important, însă nu și singurul. Aici, vacanța de Valentine’s Day în România înseamnă mai mult plimbări romantice pe trasee montane retrase, nu foarte promovate, dar de o frumusețe impresionantă. Străbate Culoarul Bran-Rucar, unde predomină cheile Dambovicioarei si Ghimbavulu, vizitează Vama Medievală Bran, intră în Peștera Dâmbovicioara, cea mai mare și reprezentativă peșteră a zonei, și vizitează Barajul Pecineagu – un baraj de 107 metri înălțime, construit pe cursul superior al raului Dambovita, într-o depresiune dintre munții Piatra Craiului și munții Iezer-Papusa. O astfel de experiență în doi va fi o amintire aparte, care te va convinge să revii de Valentine’s Day în România. Să nu îți uiți aparatul foto!Ofertă de vacanță Europa Travel: Pensiunea Podul Turcului 3*, de la 239 lei, pe sejur.

Poiana Brașov9 pârtii de schi, un lac, discoteci, baruri, restaurante si pensiuni sau cabane rurstice, demne de o vacanță de Valentine’s Day în România. Poiana Brașov este una dintre cele mai căutate stațiuni de vacanță de iarnă, atât pentru frumusețea peisajelor, cât și prin actracțiile turistice, care includ Castelul Peleș, Castelul Bran, Centrul de Echitație, Peștera de Gheață – Piatra Mare, Cascada Tamina – Timișu’ de Sus. Ofertă vacanță Europa Travel: Hotel Piatra Mare 4*, de la 239 lei, pe sejur.

SighișoaraSighișoara unul dintre puținele orașe-cetate locuite din Europa. Acest burg medieval este unul dintre cele mai romantice locuri din țară, unde vin deopotrivă români și străini, printre care și numeroși fotografi, fiind clasată ca prima destinație pentru o vacanță de Valentine’s Day în România. Ajuns aici, plimbă-te pe străduțele medievale, străbate Centrul Istoric, vizitează Turnul cu Ceas, Casa Venețiană, Casa Vlad Dracul și Turnul Cizmarilor. Ca pont, Dealul Gării, Hula Danesului și Platoul Breite (Stejaris) sunt locurile preferate pentru odihna si agrement ale orașului. Trei locații bune în care să-ți petreci vacanța de Valentine’s Day în România, alături de perechea ta.Ofertă vacanță Europa Travel: Hotel Binderbubi 5*, de la 239 lei, pe sejur.

Related posts

Cum să-ți păstrezi calmul în avion

admin

Excursie în Ibiza? Alege plaja din San Antonio

admin

Site-urile cu cele mai bune oferte pentru vacanta de Paște

admin

Leave a Comment