Tabloidele noastre

Elena Cârstea lansează un album pentru a-şi achita operaţia

Elena Cârstea va lansa un album Best Of pentru a-şi putea plăti operaţia

Operaţia Elenei Cârstea merge înainte. Medicii i-au dat cântăreţei o brăţară, semn că ar putea să intre în operaţie la data stabilită, 12 august. Acest lucru va fi însă stabilit cu certirudine abia luni. “Am terminat analizele, avem o bratara pentru spital, mi-au pus-o ieri, deci operatia mea nu s-a anulat dar endocrinologul ne spune luni daca ma opereaza sau nu”, a declarat cântăreaţa. Între timp, Elena vrea să lanseze un album Best of, pentru toţi aceia care se gândesc la ea în aceste momente grele….…antena3.ro

E. Carstea: “Sper sa intru in sala pe 12 august, pentru operatia pe creier”

Operatia, care costa 100.000 de euro si ar trebui sa aiba loc saptamana viitoare, a fost amanata de medici din cauza unor complicatii. In asteptarea unei decizii, artista a vorbit despre sperante, familie si albumul pe care il lanseaza pentru cei care o iubesc.

Elena Carstea incearca sa nu-si piarda zambetul si vorbeste cu optimism despre operatia care nu se stie deocamdata cand va avea loc: poate saptamana viitoare, poate luna viitoare, depinde de cum evolueaza complicatiile cu tiroida.

Elena vorbeste mult despre fetitele ei, Sanda si Adriana. Si-a rugat mama sa mearga in Statele Unite, sa aiba grija de ele cat ea va sta in spital.

Operatia pe creier pe care o va suferi cantareata este una dificila. Medicii au fost cinstiti: e posibil sa moara in timpul ei, e posibil sa ramana oarba. Si asta, pentru ca anervrismul cerebral este chiar in spatele ochilor.…stirileprotv.ro

Related posts

Roxana Ilie are o nouă cucerire: Handbalistul Marius Novac

admin

Anamaria Ferent crede că are cel mai sexy fund

admin

Loredana Groza intră în clubul vedetelor care scot cărţi, cu „Sexting”

admin

Leave a Comment