Tabloidele noastre

Elena Cârstea lansează un album pentru a-şi achita operaţia

Elena Cârstea va lansa un album Best Of pentru a-şi putea plăti operaţia

Operaţia Elenei Cârstea merge înainte. Medicii i-au dat cântăreţei o brăţară, semn că ar putea să intre în operaţie la data stabilită, 12 august. Acest lucru va fi însă stabilit cu certirudine abia luni. “Am terminat analizele, avem o bratara pentru spital, mi-au pus-o ieri, deci operatia mea nu s-a anulat dar endocrinologul ne spune luni daca ma opereaza sau nu”, a declarat cântăreaţa. Între timp, Elena vrea să lanseze un album Best of, pentru toţi aceia care se gândesc la ea în aceste momente grele….…antena3.ro

E. Carstea: “Sper sa intru in sala pe 12 august, pentru operatia pe creier”

Operatia, care costa 100.000 de euro si ar trebui sa aiba loc saptamana viitoare, a fost amanata de medici din cauza unor complicatii. In asteptarea unei decizii, artista a vorbit despre sperante, familie si albumul pe care il lanseaza pentru cei care o iubesc.

Elena Carstea incearca sa nu-si piarda zambetul si vorbeste cu optimism despre operatia care nu se stie deocamdata cand va avea loc: poate saptamana viitoare, poate luna viitoare, depinde de cum evolueaza complicatiile cu tiroida.

Elena vorbeste mult despre fetitele ei, Sanda si Adriana. Si-a rugat mama sa mearga in Statele Unite, sa aiba grija de ele cat ea va sta in spital.

Operatia pe creier pe care o va suferi cantareata este una dificila. Medicii au fost cinstiti: e posibil sa moara in timpul ei, e posibil sa ramana oarba. Si asta, pentru ca anervrismul cerebral este chiar in spatele ochilor.…stirileprotv.ro

Related posts

Radu Valcan vorbeste despre relatia cu Elena Voscoboinic

admin

Andreea Spataru, una dintre cele mai sexy mamici

admin

Magda Catone divorteaza de Serban Ionescu după 27 ani de căsnicie!.

admin

Leave a Comment