De când şi-a făcut abdominoplastie, pentru a scăpa de circa 7 kg de grăsime de pe burtă, Axinte e la dietă continuă. Nu se mai atinge de carne de porc, de prăjeli şi de dulciuri, fructele şi legumele fiind de bază în meniul zilnic.
“Decât să mai trec o dată printr-o asemenea operaţie, mai bine nu mai mănânc nimic. Şase luni de la operaţie nu am voie decât alimente slabe. Acum m-am dat pe legume, pe carne de pui, peşte sau vită. Trebuie să mănânc puţin şi des, de câte 4-5 ori pe zi, dar nu după ora 8-9 seara”, mărturiseşte Florin Petrescu, sau Axinte, cum îl ştie toată lumea.
A ajuns la greutatea ideală – 82 kg, de la 102 kg – şi vrea să se menţină, scrie Click!. “Mi-am dat seama că n-am procedat bine, atunci. Mâncam ce găseam, oricând. Dar acum realizez că e bună şi mâncarea asta cu legume. Te obişnuieşti, cu timpul.”, promite Axinte.