Cotidian

Izbaşa, Ponor şi Iordache au șanse mari la AUR!

În această după amiază au loc ultimele finale din concursul de gimnastică, România este reprezentată în ambele la feminin: Cătălina Ponor şi Larisa Iordache la bârnă, Sandra Izbaşa şi Cătălina Ponor la sol.

 

România intră în concurs cu Cătălina Ponor şi Larisa Iordache (finala la bârnă – de la ora 16:23), apoi cu Sandra Izbaşa şi Cătălina Ponor (finala la sol – de la ora 18:31).

 

La finala de la bârnă, Octavian Bellu şi Mariana Bitang au înlocuit-o pe Diana Bulimar cu Larisa Iordache, apreciind că aceasta din urmă are mult mai multe şanse la o medalie.

 

Cătălina Ponor – campioană olimpică în 2004, argint mondial în 2003 şi bronz mondial în 2005, campioană europeană în 2005 şi 2012 – este una dintre favorite la bârnă, chiar dacă a intrat în finală doar cu a şaptea notă.

 

Larisa Iordache – argint european în 2012 – poate reprezenta surpriza plăcută a României în această finală, anunță Realitatea.net.

 

Principalele adversare sunt Sui Lu (China) – campioană mondială în 2011, Deng Linlin (China) – campioana mondiala în 2009 şi argint în 2010, Anastasia Grişina (Rusia) – locul 4 la CE 2012, Alexandra Raisman (SUA) – locul 4 la CM 2011, Alia Mustafina (Rusia) – argint continental în 2010

 

Related posts

Primele condamnari in cazul Colectiv

admin

Panică în farmacii: oamenii fac provizii de algocalmin și calmante

admin

Vreme geroasă şi ninsori! Prognoza pe trei zile

admin

Leave a Comment