Feminin

Genti vintage de firma, for business women… (foto)

Genti de fima? Oh, da! Le vrem glamour, de calitate, atractive și, desigur, cu semnătura unui designer renumit! Și cine spune că alegerea unei genți de firma care să ne îndeplinească toate cererile este ușor de găsit, se înșeală amarnic. Contează nuanța, contează design-ul, contează croiala și contează dacă se pliază sau nu pe stilul nostru vestimentar.

Cu toate acestea, spunem DA cu rapiditate în fața vitrinelor Prada, Louis Vuitton, Mulberry sau Celline. Motivul în știm toate: sunt mereu fashion, indiferent de trecerea timpului. Iată cateva genti de firma care se află deja în garderoba femeilro de afaceri de succes…

Prada SaffianoCu un compartiment ideal pentru organizarea documentelor, un compartiment central spațios și unul în lateral, Saffiano își merită locul printre cele mai practice și fashion genti de firma pentru buissnes women. Aceste genti de firma se găsesc în nuanțe clasice fashion precum: vișiniu, albastru închis, negru, maro, bej, green, având întotdeauna un aspect clasic/elegant. O geantă Prada Saffiano costă 2.000 de dolari.

 

Louis vuitton Lumineuse PMSuplă, super-utilă şi extrem de încăpătoare. Iar dacă mai luăm în cosiderare și monograma aplicată fix pe fața genții, poate fi considerată un adevărat fashion icon. Forma, strălucirea subtilă și cureaua de umăr ușor detașabilă sunt printre motivele care ne fac să spunem DA din prima. Prețul ei pornește de la 2.500 de dolari.

Mulberry BayswaterPentru unii este exemplul pur despre cum ar trebui să arate o geantă de designer. Un pic bombată, cu croieli clasice și un design care se potrivește oricărei ținute ale unei femei de afaceri. O găsești în toate culorile posibile, chiar și cele extravagante, iar prețul nu este deloc mare, în comparație cu calitatea: 1.000 de dolari.

 

Michael Kors Quilted Hamilton ToteUau! Este una dintre puținele genti de firma care te fac să tresari în fața vitrinei! Nu este o exagerare, ci design-ul ei pare să fie pe gustul oricărei femeie. Este practică, comodă, simplă și totodată extrem de practică. Este una dintre gențile marca Hamilton pentru care merită să dai 400 de dolari! Un preț infim în comparație cu a celorlalte genti de firma, credem noi. Mai ales dacă ținem deama de design și materiale.

 

Louis vuitton Alma EpiLike a BabyDoll! Este rotundă, șic, fashion și pretențioasă! Este adorată în general de femeile nonconformiste, cu vârste până în 30 de ani, iar cea mai apreciată culoare este rozul aprins. Pentru stilul clasic, Alma Epi vine și în nunațe precum maro închis, vișiniu, alb, verde, roșu și bej. Iar prețul este pe măsura look-ului: 2.100 de dolari.

 

Celine Luggage TotesNici nu cred că mai are nevoie de prezentare! Modelul poate fi văzut pe umărul multor vedete cu pretenții de la Hallyood. Este încăpătoare, are aspect fin și design-ul nu este deloc unul clasic! Cu toate acestea, nu pare să se demodeze pentru că are lipici la public. Prețul unor astfel de genti de firma este între 1,500 de dolari și 2.500 de dolari, în funcție de mărime.

Related posts

Rochii maxi de vara și pentru minione (foto)

admin

Cum sa te îmbraci cu bani puțini. Shopping cu stiliștii vedetelor

admin

Sfoara, must have-ul acestei veri (foto)

admin

Leave a Comment