Andreea Ibacka și Cabral, dezamăgiţi de mâncarea americanilor
“Mancarea – si nici nu mai conteaza de unde mananci – e toata fast-food. Junk-food in diverse forme, toate sunt prajite sau fierte in ulei, mare parte dintre ele sunt semi-preparate, carne fada si legume umflate artificial”, a început Andreea.
Ei au fost în mai multe restaurante, dar nimic nu i-a impresionat. “Am incercat sa mancam in mai multe feluri de restaurante, sperand sa gasim unul in care sa mancam cat-de-cat sanatos. Al meu a zis Hai intr-o pizzerie, nu au cum sa strice ……cancan.ro
Andreea Ibacka este supărată pe Cabral: “Din spusele lui reiese că sunt cea mai mare ameţită, că am pierdut iar bagajul lui”.
“Asa cum v-a spus colegu’ (n.r. Cabral), dragul de el, aici, aici si aici, in New York ‘am ratacit’ putin geanta lui. Spun ‘am ratacit’, pentru ca dupa doar o noapte de cazare a ghiozdanului la altcineva acasa, l-am recuperat cu tot cu continut.
Ce reiese din povestea lui: ca sunt cea mai mare ametita, ca am pierdut iar bagajul lui si apoi m-am pierdut cu firea. Cu a doua a nimerit-o. Din pacate. Iar el, dragul de el, este cel mai tolerant sot”, a scris Andreea pe blogul personal. Sotia lui ……cancan.ro
Andreea Ibacka a gătit vită la cuptor în sos tomat! Află cu ce ocazie a trecut la cratiţă!.
“In asteptarea noii mele emisiuni preferate: Masterchef cu Razvan Fodor. Azi am gatit vita la cuptor in sos tomat si vin si orez cu legume”, a scris Andreea în aceasta seara pe pagina ei de Facebook.
Mai mult, sotia lui Cabral le-a aratat fanilor ei din mediul online si o fotografie cu deliciosul preparat, iar acestia au comentat vizavi de subiect si au felicitat-o pentru felul în care arata minunatia din farfurie. “Carnea e atat de frageda, ca se topeste in gura. Bine, dupa vreo ……cancan.ro