Vedetele noastre

Anna Lesko a îngenunchiat în faţa lui Codin Maticiuc (poze)

Dupa o relatie linistita, de peste un an, si o ruptura nemotivata urmata de relatii de-o parte si de alta, Anna si Codin isi continua povestea de dragoste. Weekendul acesta, paparazzii Cancan i-au surprins pe Anna si Codin, la plaja, in timp ce se relaxau. El cu un trabuc si un suc dietetic, iar ea fataindu-se prin fata lui, intr-o rochie lejera de vara, asortata cu o palarie cu boruri largi. Atat de largi, inca au fost folosite si pe post de paravan cand, Anna si Codin s-au sarutat pasional, dupa ce, in prealabil, s-au mangaiat in vazul tuturor, de mama focului.

 

Extrem de atenta, cantareata a continuat sa-si rasfete iubitul cu gesturi tandre, pline de iubire, chiar si atunci cand atentia acestuia a fost distrasa de un amic, incantat de zecile de fete care faceau topless in fata lui. Sesizand pericolul, Anna a făcut un gest disperat! Vedeta s-a asezat in genunchi in fata iubitului ei, aratandu-i ca, de aceasta data, va fi cu adevarat la picioarele lui.Împreună cu Elan Schwartzenberg pe litoralNu a lipsit de pe litoral nici fostul soţ al Mihaelei Rădulescu şi totdată ex-ul Annei Lesko. În timp ce vedeta se afla pe plaja de la Rex în compania lui Codin, la un alt hotel luxos din Mamaia era cazat şi omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Ce-i drept vizit alui Elan la mare nu a durat prea mult. Omul de afaceri a evitat să iasă la plajă şi a părăit litoralul sâmbătă seară.Anna Lesko a făcut fiţe pe plajă
Cu toate că încearcă să îi facă pe plac iubitului, Anna nu s-a putut abţine să nu facă mofturi.

Sătul să aştepte până când Anna se pregătea de plajă, Codin a coborât înainte întâlnindu-se cu doi buni prieteni, timp în care i-a aranjat şezlongul iubitei. Cântăreaţa şi-a anunţat apariţia pe nisipul fierbinte prin intermediul telefonului, iar Poponeţ a întâmpinat-o, scrie Ring. Deşi Codin şi prietenul său s-au străduit să-i aranjeze sezlongul, Anna nu a fost mulţumită, iar cei doi au mutat accesoriul după cum a dictat diva. Abia după aceea, artista s-a aşezat comod la plajă, ridicându-şi rochia pentru a se bronza pe picioare. Spre seară, ei au părăsit plaja, pregătindu-se să-şi petreacă noaptea într-un club din staţiune.

Related posts

Voicu Pânzar a cucerit o blondă în Bamboo Mamaia (poze)

admin

Daniela Crudu şi Marina Dina beau în culisele prezentărilor de modă

admin

Iuliana Marciuc şi grecul îşi petrec vacanţa cât mai departe de Adrian Enache

admin

Leave a Comment