Cuplu

Femeia perfecta pentru iubitul tau

 

Atunci cand l-ai gasit pe barbatul visurilor tale te simti cea mai fericita femeie. Dupa ce ai sarutat o multime de “broaste”, in sfarsit, ti-ai intalnit printul. Insa, avand in vedere ce vremuri traim, cand barbatii schimba femeile ca pe ciorapi, cum vei reusi sa il pastrezi? Singura solutie este sa devii femeia perfecta pentru el!

 

Incearca sa ii prepari mai des mancarea preferata. Va aprecia gestul tau.

 

Din cand in cand, trimite-i un mesaj de dragoste pe telefon. Nici prea des, pentru ca s-ar plictisi, nici prea rar, pentru ca i-ar duce lipsa.

 

In timpul vostru liber iesiti in oras sau faceti un pic de sport. Puteti merge la tenis, billiard, bowling etc. Cu cat mai multe activitati impreuna, cu atat mai bine! Astfel, rutina nu se va instala in cuplu.

 

Surprinde-l cu mici cadouri.

 

Tine foarte mult la prietenii lui, iar la o luna iese cu ei la o bere in oras. Nu te opune!

 

Ti-ai pus in cap sa cumperi ceva pentru casa. Foarte bine! Insa nu uita sa ii ceri si lui sfatul, il va face sa se simta important si util.

 

Barbatii sunt niste copii mari, gresesc, iar apoi le pare rau. Daca se caieste, nu tine prea mult la suparare. Nu uita ca impacarea e asa de dulce!

 

Cel mai important! Daca reusesti sa devii o buna gospodina, cea mai buna iubita si cea mai buna amanta e al tau pe viata!

 

Related posts

Vara, sexul te ajută să renunți la fumat

admin

Partenerul ideal? Persoana pe care o numim „acasă”

admin

Sex secrets: Ce le ascundem bărbaților

admin

Leave a Comment