Tabloid

Piesă Anna Lesko – „Ia-ma”

Anna Lesko – Ia-ma (single nou)

 

Anna Lesko revine in aceasta toamna cu un nou single cu un titlu foarte sugestiv care nu lasa loc interpretarilor: “Ia-ma”! Piesa a fost lucrata de echipa HaHaHa Production!

 

Anna Lesko are mare incredere in noul single si crede ca va fi un hit ce ne va aduce aminte de vara care a trecut. Iata ce a declarat artista despre “Ia-ma” prima sa colaborare cu echipa HaHaHa Production cu single-ul fiind produs de Smiley, Alex Velea, Mititean Rares, Batrinu Marian si Moraru Diana.

Mi-am dorit foarte mult sa revin la piesele in limba romana, fiind stilul care m-a consacrat si in care ma regasesc. Noul single “Ia-ma” mi se potriveste de minune, versurile surprinzand o senzualitate deosebita. Este o surpriza pentru fanii mei care ma pot gasi pe site-ul meu www.annalesko.ro.

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Anna Lesko a mai lansat un single anul acesta cu tot cu videoclip – Go Crazy cu un clip filmat in locuri exotice. Ce parere aveti de revenirea artistei alaturi de echipa ei de la Live Artist, credeti ca va ajunge in cluburi in aceasta toamna?

…monden.info

 

Ascultă aici noua piesă a Annei Lesko, marca Hahaha Production! – AUDIO

Anna Lesko revine in aceasta toamna cu un nou single “Ia-ma”, produs de Smiley, Alex Velea si echipa Ha Ha Ha Production.…click.ro

VIDEO Smiley, Alex Velea şi Don Baxter au lansat piesa “Cai verzi pe pereţi”! Îţi place cum sună?.

Se pare ca noua piesa interpretata de Smiley, Alex Velea si Don Baxter a ajuns pe internet si se bucura de aprecierea fanilor. Noul lor single se numeste “Cai verzi pe pereti” si este începutul unei frumoase colaborari dintre cei trei artisti.…cancan.ro

Related posts

Andreea Bălan îşi îngrijeşte părul cu gălbenuş de ou

admin

Ioana Maria Moldovan: “Shopping-ul mă oboseşte. Am insomnii”

admin

Nicole Kidman, distrusă emoţional după separarea de Tom Cruise

admin

Leave a Comment