Vedete

Top celebrități pe care nu le-ai vrea ca prietene

Te poți imagina cu ușurință râzând alături Julia Roberts și Jennifer Aniston, dar ești sigură că ai vrea să le ai de prietene? Multe dintre divele de la Hollywood fac ravagii pe platourile de filmare… si nu cu sex appealul lor. Istericalele intens mediatizate le-au făcut pe unele dintre ele să piardă aprecierea fanilor și chiar locul de muncă. Așadar, chiar dacă este plăcut să ne imaginăm distrându-ne alături de ele, există câteva celebrități pe care nu ai vrea să le ai prietene… în niciun caz!

Gwyneth Paltrow

E atât de cufundată în propria ei lume perfectă, încât nu realizează cât de fițioasă pare. Dacă nu ești convins de asta, stai cinci minute pe blogul ei și ai să înțelegi ce spui. După ce a eșuat în a-i fi prietenă Madonnei, Gwyneth Paltrow o are acum în vizor pe Jessica Alba. Așa că, dacă te gândești la celebritatea care NU ți-ar putea fi prietenă, Gwyneth trebuie să fie numărul unu!

Lindsay Lohan

Spune că a renunțat la băutură și la droguri. Dar, cel mai bine este să lăsăm timpul să demonstreze asta. Obișnuiam să credem că are o frumusețe aparte și că va avea o carieră impresionantă înainte. Realitatea ne arată că ne/am cam înșelat. Cât despre pretenții și prietenii, asociaz-o cu Paris Hilton și vei înțelege de ce e mai bine să spui NU unei eventuale prietenii, fie ea și imaginară.

Naomi Campbell

În loc să fie un mentor pentru noul model Tyra Banks, Naomi Campbell a făcut ce a știut mai bine să-i distrugă acesteia cariera. Apoi a venit incidentul în care a aruncat cu telefonul în menajera ei. Semn că Naomi are un temperament puternic și, dacă nu-ți place mersul pe coji de ouă, e mai bine să stai deoparte.

Paris Hilton

Prietena lui Lindsay Lohan, Paris este acum pe lista „obraznicelor”. Mai nou, tânăra a legat o prietenie cu Nicole Richie, cu care se cunoaște din copilărie. Ce s-a întâmplat cu Kim Kardashian? Pur si simplu, Paris Hilton a demonstrat că nu poate ține o prietenie de durată. Pare să poarte pică și că are o plăcere nebună să se răybune. Este una dintre celebritățile pe care sigur nu le/ai vrea de prietenă, pentru că nu știi niciodată cum i se pune pata pe tine.

Related posts

Andreea Popescu, cu părul pe ochi de rușinea cicatricilor (video)

admin

Alexandra Bădescu, cu sânii la vedere pe podium

admin

Mădălina Manole înainte de tentativa de sinucidere (poze)

admin

Leave a Comment