Vedetele noastre

Ce silueta are Adelina Chivu!

“Profitând de vremea bună de afară, soţii Chivu, îmbrăcaţi lejer, au renunţat la maşină, preferând să meargă jos. Şi dacă tot se aflau în oraş s-au gândit că ar fi păcat să nu arunce o privire şi prin magazine şi chiar să cumpere câte ceva. “, noteaza Click!

Doamna Chivu a afisat o silueta demna de invidiat, parca nici nu a nascut de curand, ea putandu-se lăuda deja cu faptul că a revenit la formele sale iniţiale, de dinainte de sarcină, alegând să se îmbrace numai în alb şi negru, semn că se simte foarte bine în pielea ei.

Poartă la mână brăţările norocoase

Atât Cristi, cât şi Adelina au la mână “porte-bonheur”, adică acele brăţerele norocoase, din şnur roşu, care de cele mai multe ori sunt cumpărate de la Biserică, pentru că sunt şi sfinţite, dar se pot achiziţiona şi de la magazine de feng-shui sau din cele de accesorii.

 Fotbalistul a fost surprins de paparazzii peninsulari, zilele trecute, plimbându-se pe străzile din Milano. Era unul din puţinele lui momente libere în ultimele luni! “Nu ies foarte des, ca alte vedete, şi nu epatează prin veşminte. Păreau nişte tineri care se simt foarte bine şi se iubesc. Nici măcar nu au făcut cumpărături, să se afişeze cu pungile de firmă pe stradă”, au povestit prieteni ai fotbalistului pentru Libertatea.

Pe de altă parte, la doar 3 luni de când a venit pe lume, Natalia Chivu, fetiţa căpitanului naţionalei şi a Adelinei, a fost prezentă pentru prima oară pe un stadion de fotbal, pe Giuseppe Meazza, la meciul Inter – Siena. În mulţimea care a venit să aplaude performanţa elevilor lui Mourinho, fetiţa căpitanului naţionalei era ţinută în braţe de mama sa, Adelina.Aflată pentru prima oară pe un stadion, Natalia nu s-a simţit în apele ei. Speriată de zgomotul produs de zecile de mii de interişti, dar şi de bubuiturile neîncetate ale petardelor, fetiţa a plâns neîncetat. Adelina a rezistat eroic toată partida.

 

Related posts

Monica Columbeanu: „Nu ştiu dacă e gay! Voicu Pânzar a fost şoferul, nu soţul meu”

admin

Baietelul Adrianei Bahmuteanu putea fi salvat

admin

Fetiţa Andreei Spătaru a făcut primul vaccin

admin

Leave a Comment