Vedetele noastre

Jojo şi-a părăsit iubitul cu 20 de ani mai în vârstă

După o iubire nebună de aproape trei ani, Jojo (Cătălina Ionescu) şi Ţeavă (Cătălin Căţoi) au terminat-o. Motivul? Tânăra actriţă de 28 de ani visa la o căsătorie, la copii, dorea să ducă relaţia căre un alt nivel, însă bărbatul de 47 ani nu îi răspundea acestor dorinţe. Aşa că, Jojo nu a mai stat pe gânduri, căci timpul e preţios şi trece iute, şi i-a dat papucii celui cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste.

“Eu şi Ţeavă nu mai suntem împreună de o lună. Sunt ok, nu sufăr, însă nu cred că voi găsi prea repede o altă iubire”, a declarat Jojo, pentru Click!

În showbiz mai sunt şi alte domnişoare care s-au rupt de bărbatul iubit în momentul în care au realizat că relaţia nu are şanse să ducă, prea curând, la o căsătorie. Doua dintre acestea sunt Andreea Raicu şi Anna Lesko.

Vedeta de la Prima tv a visat si ea la o casă şi la un copil cu Tudor Chirilă, însă cantaretul a preferat să mai copilărească. La fel şi Lesko, a dorit ca tânărul Codin Maticiuc s-o facă mireasă, dar băiatul de bani gata a gândit că mai are multe fete de iubit până la însurătoare.

Şi uite aşa, fetele noastre, cu inima ruptă, îşi caută dragostea în altă parte!

 

Related posts

Irinel Columbeanu comentează trecutul „dubios” al Monicăi (video)

admin

Adela Popescu a primit cadou o maşină de făcut pâine

admin

Tania Budi, super-sexy pe litoral (poze)

admin

Leave a Comment