Vedetele noastre

Soc in lumea mondena. Monica si Irinel Columbeanu divorteaza!

Monica si Irinel Columbeanu divorteaza! Dar nu acum, ci in 20 de ani. Celebra prezicătoare Carmen Harra a dat aproape sigur divorţul Monicăi de Irinel Columbeanu, chiar dacă acesta nu va avea loc, probabil, în viitorul apropiat.

 “Este un factor extrem de puternic în viaţa ei la ora asta, dar nu este singurul om din viaţa ei. O să mai aibă un soţ. La un moment dat, va exista acest divorţ, şi din cauza lui, în special”, a declarat Carmen Harra la “Happy Hour Special”.

Prezicătoarea susţine că evenimentul ar putea avea loc chiar şi peste 10 sau 20 de ani şi nu va fi unul cu surle şi trâmbiţe, ci, dimpotrivă, liniştit. Tot ea i-a mai spus Monicăi că va rămâne prietenă cu soţul ei, după această despărţire, lucru confirmat chiar de invitata emisiunii: “La cât de specială e relaţia asta, nu avem cum să ne certăm vreodată”, spune Monica.

Replica Monicai la auzirea “vorbelor” prezicatoarei nu a intarziat sa apara. “Nu-mi ghidez viaţa după emisiunea Happy Hour. Ce-o fi, o fi, însă în momentul ăsta nu întrevăd nici un divorţ. Deci acum nu e cazul, însă e foarte adevărat că niciodată nu trebuie să spui niciodată”, a punctat vedeta pentru www.libertatea.ro .

Mai mult, doamna Columbeanu susţine că, în ziua de azi, divorţul nu mai înseamnă mare lucru. “Divorţul nu mai e de mult o surpriză pentru nimeni”, consideră soţia lui Irinel.

Emisiunea “Happy Hour Special” se va difuza sâmbătă, la PRO TV, de la 17.45.

 

Related posts

Viitoarea mămică Cristina Spătar îşi arată sânii pe plajă

admin

Delia Matache, înşelată de iubit cu fotomodel

admin

Iubita lui Mihai Bendeac s-a dat la Daniel Buzdugan

admin

Leave a Comment