Feminin

In Style: Palarii de vara pentru femei (foto)

Dacă pălăria de soare a bunicii ți se părea demodată, pregătește-te de o modă vintage cu palarii de soare pentru femei… în același stil!

 

Nu e o glumă! Designerii ne întorc la stilul retro ai anilor 60 cu palarii de soare pentru femei, croite manual și împodobite cu accesorii țipătoare.

 

Cum era de așteptat, trendul cu palarii de soare pentru femei a fost lansat anul acesta, ca și în mulți alți ani, de Halywood. Iar acum mii de modele, care mai de care mai sofisticate, se regăsesc prin magazinele de specialitate.

 

Cât despre prețuri, stați fără grijă căci sunt pentru toate buzunarele. În magazinele cu renume internațional precum H&M, Dorothy Perkins, Bates, Marks and Spencer sau Topshop prețurile pornesc de la 8 euro și pot depăși 100 de euro.

 

Noi ne-am oprit la modelele diferite de palarii de soare pentru femei sub 100 de euro, de la casele de modă menționate mai sus. Privește modelele în galeria foto și spune-ne care-ți place.

 

Iar dacă te hotărăști la vreuna, scrie-ne. Îți vom spune unde și la ce preț vei putea achiziționa modelele de palarii de soare pentru femei preferate ție.  

Related posts

Haine la moda pentru zilele ploioase … (poze)

admin

Rochii Răzvan Ciobanu, fashion show 2011 (video)

admin

Fashion Week! Încălțăminte dama toamna 2013 (foto)

admin

Leave a Comment