Auto

Tot ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri de masini

Ai nevoie de un autoturism insa nu detii unul? Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la o firma de inchiriere masina Cluj si vei beneficia de modelul dorit.

Indiferent ca vrei sa pleci intr-o calatorie sau pur si simplu sa te deplasezi in interes de serviciu, o masina inchiriata poate fi solutia potrivita pentru tine. Descopera din randurile de mai jos ce implica acest proces de inchiriere.

Inchiriere masina Cluj – tot ce trebuie sa cunosti despre acest proces

In momentul in care ai decis ca vrei sa inchiriezi o masina, util este sa cunosti ca poti apela la serviciile unei companii de profil la orice ora. In mod normal, acestea au un program de functionare non-stop. Inainte de a contacta respectiva firma, asigura-te ca ai o varsta minima de 19 ani si ca permisul tau de conducere are o valabilitate de cel putin un an de zile. Daca indeplinesti aceste conditii inseamna ca esti eligibil in vederea inchirierii unei masini. Pasii pe care ii ai de parcurs sunt urmatorii:

  • intereseaza-te si afla pareri despre firma de la care vrei sa inchiriezi masina. Indicat este sa alegi o companie care detine un portofoliu mare de clienti;
  • verifica parcul auto detinut si modelele de masini care iti sunt puse la dispozitie;
  • intreaba daca este necesar sa depui o garantie pe durata inchirierii masinii. In general, firmele de profil blocheaza o suma de bani dupa cardul tau de credit, astfel incat sa se asigure ca, in cazul unui incident de care esti responsabil, suma va acoperi costurile respectivei daune. La finalul perioadei de inchiriere, daca nu sunt evenimente, compania iti restituie suma blocata;
  • verifica si compara preturile din piata;
  • citeste cu atentie contractul si clauzele acestuia.

Informatii suplimentare pe care trebuie sa le ai in vedere

Odata ce ai stabilit firma de la care vei inchiria masina, discuta cu reprezentatul acesteia si despre politele de asigurari. Asa cum bine stii, RCA-ul este o polita obligatorie atunci cand conduci o masina. Verifica daca costul acesteia este inclus in pretul de inchiriere sau daca trebuie sa platesti separat. Bine este sa optezi si pentru o polita suplimentara de tipul CASCO, astfel incat sa fii asigurat in cazul unui accident produs din vina ta. In contract vei stabili data preluarii masinii, locatia de predare, ziua si ora.

Intreaba reprezentantul firmei de inchirieri daca exista costuri suplimentare in cazul in care modifici locatia de predare. Un avantaj atunci cand inchiriezi un autoturism este acela ca, poti prelungi durata de inchiriere daca mai ai nevoie de masina. In acesta situatie se va intocmi un act aditional la contract si iti va fi perceputa o taxa suplimentara. Un alt aspect important pe care trebuie sa-l cunosti este acela ca, impreuna cu reprezentatul firmei de profil, vei face inspectia masinii inainte de preluare. Asigura-te ca sunt notate toate detaliile de tipul zgarieturi sau alte avarii.

Avantajele inchirierii unei masini

Cel mai important avantaj este ca poti beneficia de o masina la ce ora iti doresti. Nu trebuie sa stai cu grija reparatiei acesteia sau sa investesti bani in ea. Mai mult, poti conduce orice masina iti doresti, plecand de la un model mic de oras si ajungand la unul din gama de lux.

In momentul in care ai nevoie de o masina, alege sa colaborezi cu o companie de incredere. Acceseaza site-ul caroutis.com si vei descoperi o firma care detine o vasta experienta in domeniul de inchirieri masini. Mai mult, ai la dispozitie o gama variata de autoturisme si oferte avantajoase sub raport de calitate/pret.

Date de contact:

E-mail: reservations@caroutis.com

Telefon: +4 0747 134 901

Related posts

Afla toate informatiile despre leasing extern si cumpara o masina rulata in Germania

admin

Inchirieri auto in Bucuresti: cum sa alegi eficient autoturismul de care ai nevoie?

admin

De ce ai achizitiona masini in leasing? Iata cateva motive care sa te convinga

admin

Leave a Comment