Sanatate

Consultații gratuite pentru prevenirea osteoporozei!

Vineri, 20 octombrie, românii vor putea beneficia de consultații gratuite pentru prevenirea osteoporozei! vino la o consultatie gratuita pentru prevenirea osteoporozei !

 

Servier Pharma, in colaborare cu Societatea Romana de Osteoporoza si Boli Musculoscheletice (SROBMS), organizeaza in data de 20 octombrie 2012 un eveniment de informare si constientizare asupra osteoporozei.

 

Evenimentul se va desfasura simultan in 5 orase din Romania: Bucuresti, Cluj, Constanta, Timisoara si Iasi.

 

Evenimentul este organizat cu prilejul Zilei Mondiale a Osteoporozei si se desfasoara sub sloganul „Opreste-te la una! Fie ca prima ta fractura sa fie si ultima!”

 

La eveniment sunt asteptate femei cu varsta peste 50 de ani care vor beneficia gratuit de o testare a riscului de fractura.

 

Testul va fi facut de un medic specialist care va oferi recomandari in ceea ce priveste diagnosticarea si prevenirea aparitiei osteoporozei. 

 

Persoanele interesate sa participe la eveniment sunt asteptate in locatiile din Bucuresti – Parcul Tineretului, Constanta – Tomis Mall, Cluj si Timisoara – Iulius Mall, Iasi-  Palas Center , intre orele 11.00 – 15.00.

Related posts

Cura de slabire cu pepene rosu

admin

Metode de a depista singure cancerul la sâni

admin

Mâncăruri delicioase sub 100 de calorii …

admin

Leave a Comment