Travel

Astăzi s-a deschis Water Park Otopeni! (foto)

Marea s-a mutat la șase kilometri de Capitală! Începând de astăzi, Water Park Otopeni și-a deschis porțile distracției cu noi atracții și tobogane de două ori mai mari decât cele de anul trecut.

 

Iar anul acesta, Water Park Otopeni oferă nu doar bălăceală, ci și activități distractive pentru copii precum lecții de dans, jocuri colective și tobogane speciale pe mărimea lor.  Cât despre adulți, oferta este pe toate gusturile. 

 

Water Park Otopeni deține un teren de tenis de câmp, volei pe nisip, terase cu mâncare și băuturi răcoritoare, fotbal pe gazon sau pe nisip și un tur pe apă cu colacul.

În plus, nu trebuie să-ți faci griji privind locurile de parcare. Water Park Otopeni deține 2.000, iar spațiul de distracție este suficient de încăpător pentru 4.000 de persoane.

 

Water Park Otopeni este deschis de luni până vineri între orele 09.30 – 20.00, iar în weekend de la 9.00 la 20.00. Tarifele pentru adulți sunt între 30 și 50 de lei (cursul săptămânii/weekend), iar pentru copii între 15 și 25 de lei (cursul săptămânii/weekend).

Related posts

Cum să-ți păstrezi calmul în avion

admin

Cel mai ieftin transport al verii … 49 euro pana in CORFU !

admin

Zakynthos – piraţi, epave şi poveşti de amor (foto)

admin

Leave a Comment