Travel

Refugiul Imparatilor… CORFU 2010 !

Sejur Corfu 2010! Chiar daca nu ati apucat sa va faceti planuri de vacanta in aceste vremuri de criza, acum aveti ocazia sa gasiti oferta perfecta pentru o vacanta reusita si ieftina in acelasi timp.



Destinatia verii: SEJUR CORFU 2010

O insula cosmopolita, sofisticata ce combina in mod deosebit relaxarea cu distractia si o intensa viata de noapte. Statiunile Moraitika si Messonghi sunt situate pe coasta de est a insulei Corfu si se afla la aproximativ 19 km de Corfu Town (Kerkyra) si aeroport. Moraitika a cunoscut o mare ascensiune in ultimii ani, datorita plajei, considerate cea mai mare si populara de pe coasta sud-estica, dar si datorita aparitiei noilor constructii de o parte si de alta a raului Messonghi, ce desparte cele 2 statiuni (Moraitika si Messonghi). Acoperita de plantatii de maslini, chiparosi si lamai, in plus, soarele, nisipul fin, marea albastra sunt motive irezistibile pentru care turistii din intreaga lume vin aici in fiecare an. Pe artera principala din statiune puteti gasi o multitudine de baruri, taverne, restaurante, cluburi si discoteci.



Apart-Hotel FIRE-FLY 3* –
Un minunat sejur in Corfu de la 99 euro

Renovat in 2009, se afla intr-un cadru natural de exceptie, in statiunea Moraitika la numai 50 m de mare intr-o superba gradina cu maslini, palmieri si flori. Aici, in cele 16 camere cu vedere la mare si dotate cu televizor, grup sanitar propriu cu dus, frigider, minibucatarie complet utilata cu vesela si plita electrica, balcon sau terasa si instalatie de aer conditionat (optional si contra-cost) veti simti cu adevarat farmecul unei vacante de neuitat intr-una dintre cele mai frumoase si populare insule grecesti, Corfu. La parterul vilei se afla o taverna linistita, la care proprietarii vilei va vor incanta cu delicioasele preparate locale si va vor servi cu traditionalul ouzo, toate acestea la preturi speciale pentru clientii romani.



Amplasare: una dintre cele mai bune locatii din Insula Corfu, la 50 m de mare si cateva minute de strada principala

Camere: 16 camere – duble, twin, triple (sau extrabed) in 2 corpuri de cladire

Dotari: parchet laminat, cutie de valori (gratuit), prosoape, frigider, TV prin cablu, internet wireless-free

access, A/C (7 €/cam/zi), obloane pentru soare, baie cu dus, minibucatarie complet utilata, balcon sau terasa;

Facilitati: piscina supraterana, restaurant, bar, spatiu verde, echipamente free time: fileu de volei, hamac, sezlonguri, umbrele, rummy, table etc

Adresa: Kerkyra (Corfu), Moraitika – coordonate GPS: N-39, 48584; E-19, 92705 … www.infocorfu.eu



Apart-Hotel FIRE FLY 3* – Moraitika va asteapta sa va petreceti vacanta in Insula Corfu, cu numeroase oferte speciale:

“Plateste 1, mergeti 3!” si “Plateste 1, merg 2!”,

cu preturi incepand de la 99 euro/camera pentru 7 nopti cazare!



Pentru indragostitii unui sejur cu autocarul, plecarile pentru Insula Corfu sunt in fiecare zi de luni din Bucuresti – Parcul Tineretului



Un concept PLATESTE 1, MERG 3

Detalii: www.neo-tour.ro sau www.infocorfu.eu

 

Related posts

SHOCK: TVA-ul creste, vacanta in CORFU se ieftineste !

admin

Cat costa intrarea la Dineyland Paris, dupa caz (foto)

admin

Cetatea lui Vlad Ţepes îşi deschide porțile în weekend

admin

Leave a Comment