Sanatate

Cauti un salon de tatuaje in Bucuresti? Afla unde poti obtine rezultatul mult dorit

Tatuajele au fost intotdeauna in tendinte. Chiar daca moda se schimba mereu, tatuajele au ramas mereu la mare cautare. Daca te-ai hotarat sa iti faci primul tatuaj, este foarte important sa alegi un salon profesional. Intr-un astfel de loc se lucreaza  cu ustensile sterilizate si se evita riscul unor alergii ale pielii.

Daca iti doresti sa ajungi intr-un salon tatuaje Bucuresti, unde sa fii tratat exact asa cum iti doresti, citeste in continuare pentru a afla recomandarea noastra.

Moda tatuajului nu apartine secolului XXI, exista de secole

In mileniul al IV-lea i.Hr, a fost descoperita o mumie care avea tatuaje pe corp in forme de linii si puncte.

Tatuajele negre si albastre au adus faima popoarele din nordul Scotiei. Chiar daca unele popoare erau foarte incantate de tatuaje si le considerau semne ale mandriei, altele le priveau ca pe niste semne ale barbariei.

In China antica, cei care erau acuzati de crima erau tatuati pe fata, pentru ca cei care ii intalnesc sa stie ca sunt criminali. Cu toate ca in China tatuajul avea aceasta semnificatie, asta nu a dus la pierderea interesului oamenilor pentru desenele pe piele.

Femeile din Egipt purtau tatuaje ca semn al rangului inalt pe care il aveau. De asemenea, popoarele din Filipine considerau tatuajul semn al bogatiei.

In prezent, oricine doreste este liber sa isi faca tatuaje pe orice parte a corpului. Pana acum cativa ani, cei care alegeau sa isi faca mai multe tatuaje pe corp erau judecati de societate, insa in ziua de azi oamenii sunt obisnuiti cu arta de pe piele. Oameni de toate varstele trec pragul zilnic unui popular salon tatuaje Bucuresti pentru a imprima pe piele file din povestea vietii lor.

Funky Tattoo, un salon tatuaje din Bucuresti unde artistii indeplinesc vise

Daca esti hotarat sa iti faci un tatuaj, ar trebui sa nu mai stai pe ganduri si sa iti faci imediat o programare la cel mai popular salon din capitala.

Nu stii ce model sa alegi? La salonul Funky Tattoo, dar si pe site, gasesti o multime de idei care te pot inspira. Ia o hotarare asupra modelului, apoi discuta cu artistul despre zona pe care vrei sa aplici tatuajul. Cel mai important este sa stii ca trebuie sa gasesti un model care sa te reprezinta si in care sa te regasesti si peste mai multi ani.

Tatuajele pot fi indepartate, dar procesul dureaza, asa ca este mai bine sa te hotarasti asupra unui model pe care crezi ca o sa il iubesti si peste mai multi ani.

Salonul dispune de aparate performante, astfel ca nu o sa simti durere in timpul procesului de tatuare. De asemenea, artistii sunt specializati in ceea ce fac, si chiar daca doresti un model mai deosebit si mai complicat nu vei fi dezamagit de rezultate.

Poti accesa site-ul www.funkytattoo.ro sau poti vizita direct salonul la adresa: Bd-ul Magheru nr. 35, Bloc 52, Sc.B, Ap 1, Interfon 1. Pentru programari, suna la: 0731.525.808 ; 0772.047.223, sau trimite un mail la contact@funkytattoo.ro

Related posts

Trucuri de îngrijirea pielii, ca la Hallywood

admin

Autosugestii pozitive la indemana

admin

Gustări de Paște prea simpatice ca să le mănânci (foto)

admin

Leave a Comment