Feminin

Nautica și-a lansat colecția de toamnă (foto)

S-a dat startul la shopping pentru tinute de toamna! Iar în timp ce marea majoritate a caselor de modă se axează pe tinute de toamna pentru femei, Nautica și-a întreptat atenția către haine pentru bărbați.

 

Astfel, a luat naștere o colecție de haine pline de masculinitate, destinate, în special, iubitorilor de ținute casual/elegant.

 

Anul acesta Nautica a lansat tinute de toamna pentru bărbați formate din pluovere croșetate, jeanși colorați, geci din nailon, jackete și treninguri.

 

Chiar dacă la prima vedete îți vor părea banale, noile tinute de toamna sunt speciale prin calitate și croială. Casa de modă a vrut îmbinarea stilul vintage cu cel modernist, reușind să obțină tinute de toamna de calitate superioară, dar și fashion.

 

Iar culorile anului sunt pentru clasici sunt albastru închis, bleumarin, negru și vișiniu. Iar pentru cei îndrăzneți, iubitori ai fashion-ului noile tinute de toamna se găsesc în nuanțe de corai, galben aprins, verde, albastru, portocaliu și roșu.

 

Cât despre prețuri, prețurile se găîsesc între 70-98 de dolari, iar jacketele și gecile de ploaie prețurile între 100 și 200 de dolari. 

Related posts

Ținute casual: rochii cu un singur umar (foto)

admin

Must have – ținute toamnă iarnă 2013 (foto)

admin

Lenjerie intima Victoria’s Secret – linia de lux (foto)

admin

Leave a Comment