Feminin

M-am despartit de EL ….si acum ce fac?


Aţi avut o relaţie care credeaţi că o să dureze o viaţă, dar, din motive încă neclare pentru voi, totul s-a transformat în tristeţea despăţirii. Şi acum încep gândurile: cine e de vină, dar unde am greşit, puteam să fac ceva care să mă ajute să evit situaţia asta, dar oare m-a iubit vreo dată…şi lista poate continua la nesfârşit.Răsfoind blogurile, am găsit pe nighton.ro un articol cât se poate de la subiect pe această temă pe care am să vi-l prezint şi vouă. Astfel am aflat că relaţiile eşuate au tendinţa de a menţine o persoană în trecut, ceea ce nu este tocmai ok din punct de vedere psihic. A rămâne în trecut şi a alege să nu treci peste o relaţie poate avea efecte neplăcute pentru viitorul unei persoane pentru că viitorul este influenţat de evenimentele din trecut.Într-adevăr, despărţirea de o persoană şi realizarea a ceea ce înseamnă lipsa acelei persoane din viaţa ta poate fi foarte grea, poate crea un şoc şi în anumite cazuri este devastatoare. Şi totuşi nu este sfârşitul lumii. Din toate aceste situaţii însă îţi poţi da seama cât de puternică eşti.

Nu trebuie să rămâi în trecut. Acest lucru te ţine în loc, nu-ţi dă posibilitatea de a avansa pe nici un plan şi face viaţa întunecată.

Ce poţi face pentru a trece peste asta? Aş avea multe de explicat la acest capitol, deoarece şi eu m-am aflat la un moment dat într-o astfel de situaţie şi am învăţat toate astea pe propria piele. De aceea fac aceste recomandări.Zâmbeşte. Chiar dacă lumea ta interioară este la pământ şi în întuneric, zâmbeşte. Iniţial, o vei face ca pe un gest mecanic, dar te asigur că dacă perseverezi, va deveni o parte din tine şi vei reuşi să vezi totul altfel, te vei întări şi vei trece peste eşec cu fruntea sus.Rupe orice legătură cu persoana respectivă, dar nu o face cu ură pentru că nu vei rezolva absolut nimic. Fă aceasta cu indiferenţă. Ura, la nivel psihic, are aceeaşi putere ca şi iubirea, şi fie că urăşti o persoană, fie că o iubeşti, creierul tău va percepe informaţia la acelaşi nivel, cu aceeaşi intensitate, lucru care te ţine “legat” de acea persoană. De aceea indiferenţa, te eliberează. Indiferenţa, aplicată cu bun simţ, este o soluţie foarte bună.Continuă să trăieşti… Şi zâmbeşte, ai ajuns foarte departe! Pentru că în urma suferinţei şi a eforturilor tale vei realiza că eşti o persoană puternică şi vei şti clar că nimic din ceea ce va urma nu te va mai afecta atât de tare. Asta nu înseamnă că nu-ţi vei mai deschide inima către nimeni, dar de acum înainte o vei face la un mod care te protejează.Dacă tot s-a întâmplat să treci printr-o despărţire dureroasă, foloseşte timpul nu pentru plângere de milă ci pentru a trage învăţămintele de rigoare. Trebuie să fii conştientă că evenimentele din viaţa ta nu sunt simple întâmplări. Ele apar cu scopul de a te ajuta pe tine să înveţi anumite lecţii pentru ca pe viitor să nu mia repeţi aceeaşi greşeală. Orice situaţie, dacă este privită din unghiul corespunzător, ne ajută să evoluam spiritual. Învaţă să fii un bun observator al vieţii tale.

 

Related posts

Trend de sezon: Accesorii pentru vara

admin

Pulovere tricotate, must have în sezonul rece (poze)

admin

Colecție nouă de pantofi Christian Louboutin – ediție limitată

admin

Leave a Comment