Vedetele noastre

Ce indragostit e Reghecampf! “Ana Maria o sa arate ca o concurenta la Miss Univers”

Familia Reghecampf a acordat in exclusivitate pentru emulte.ro un interviu in care vorbesc despre familie, silueta, planuri de viitor.

Laurentiu este mandru de sotia sa si spune ca daca Ana Maria se va tine de programul impus de antrenorul sau personal, o sa arate mai bine ca o concurenta la Miss Univers.”Desi locuim in Snagov, traversam tot Bucurestiul pentru a veni de doua ori pe saptamana la hotelul Rin. Aici se afla cea mai performanta sala de fitnes din Romania, ce dispune de sauna, piscina si sala de masaje. Ana este hotarata sa mai dea jos inca doua kilograme pentru a reveni la silueta pe care o avea inainte sa-l nasca pe Laurentiu junior. Ana a ales sa lucreze cu cei mai profesionisti instructori”

Laurentiu a fost completat de Ana Maria :”Chiar daca iar am sa raman insarcinata, pentru ca atat eu cat si Laurentiu ne dorim sa fim din nou parinti, nu renunt la pregatirea fizica. Daca nu am grija acum de kilogramele in plus, cand am 37 de ani, mai incolo o sa-mi fie si mai greu. De obicei, vin seara la Wellness Beauty Center, alaturi de Laur, pentru ca atunci ne permite timpul”

 ”Sunt convins ca dupa ce va urma programul de fitnes si regimul alimentar recomandate de antrenorul de la Body Art Wellness Club, Ana Maria va arata la trup ca o concurenta la Miss Univers”, a mai spus Laurentiu.

 

Related posts

Loredana Chivu îl are pe Michael Jackson pe… sâni

admin

Adelina Chivu şi-a scos fetiţa la terasă

admin

Mădălin Voicu îşi botează mâine cel de-al şaselea copil

admin

Leave a Comment