Vedetele noastre

Simona Sensual nu se teme de miliardarul care ucide manechine

 

Povestea cu miliardarul care ucide manechine a îngrozit lumea mondenă. Dintr-un articol din Cancan reiese că majoritatea vedetelor sunt la curent cu acest caz incredibil. Multe dintre ele refuză să vorbească despre acest subiect de frică, iar altele mărturisesc că ştiau de această poveste de ceva timp.

 

Cătălin Botezatu: “Se vorbeste de aproape o luna despre acest caz incredibil. Nu cred insa sa fie vorba despre manechine care lucreaza pentru vreo agentie serioasa pentru ca as fi aflat. Parerea mea este ca eventualele victime, repet, daca exista, sunt doar manechine de mana a doua, care ar putea lucra pentru agentii-fantoma. Nicio agentie cu nume nu a semnalat pana acum disparitia vreunei fete!”

 

Un barbat intrat in contact cu cadavre

 

Alina Radu: “O prietena de-a mea care este foarte buna amica cu o fata-manechin mi-a spus despre acest ucigas. Fata respectiva s-a cuplat cu el, s-au pupat noaptea in club si a invitat-o la el acasa. Ea l-a refuzat insa. Dupa un timp i-au iesit niste bube pe fata. S-a dus la doctor si a spus ca acele bube puteau fi de la cineva care a intrat in contact cu cadavre. Stiu ca fata s-a dus la politie si ca au gasit doua cadavre la acel barbat in casa!”

 

Eva Kent: “Mi-e frica sa mai ies din casa pentru ca se poate intampla orice. Nu vreau sa am de-a face nimic cu acest caz! Imi tremura picioarele numai cat ma gandesc la asa ceva”, a adaugat Oana.

 

Bine le face!

 

In schimb, Simona Sensual este extrem de transanta in privinta eventualelor victime. “Bine le face celor care se duc din prima noapte cu un barbat! Daca le-a omorat, bine le-a facut, dar eu nu cred asta”.

Related posts

Tania Budi, prezentatoare Vox News

admin

Cristian Tabără debutează la TVR1

admin

Stela Popescu s-a făcut femeie de la ţară

admin

Leave a Comment