Vedete

Nicoleta Luciu, o copilărie marcată de frică și alcool

E celebră, are o căsnicie fericită, patru copii sănătoși, și un look de de fotomodel internațional. Nicoleta luciu stârnește invidie și, totodată, admirație din partea oricărei femei.



Duce o viață cu adevărat luxoasă, însă nu așa a trăit dintotdeauna. Nicoleta Luciu a avut o copilărie dură, marcată de certuri, frică și alcool. Frumoasa Brunetă a vorbit în emisiunea „Drept la Țintă” despre tatăl ei, dependența lui de alcool și certurile repetate din familie.



A dorimit pe scară din cauza tatălui ei, a văzut bătăile pe care i le aplica acesta mamei și a fost nevoită să muncească de la 15 ani pentru a-și întreține familia. Cu toate acestea, Nicoleta Luciu nu îi poartă ură părintelui său și zâmbește când își amintește de copilărie.



„Am șters episoadele urâte. Îmi ajut tatăl. Îi plătesc întreținerea, trimit săptămânal pe cineva să îi cumpere alimentele necesare și, când are mevoie, plătesc să I se facă curățenie în casă. Însă, nu ne vizităm”, a spus Nicoleta.



Deși nu s-a bucurat de o copilărie normală, în care să primească dragostea unui părinte, Nicoleta Luciu privește partea bună a lucrurilor.



„Dacă nu eram la 10 fix în casă, dormeam pe scara blocului. Probabil de aici ni se trage nouă conșticiozitatea cu care ne dedicăm muncii. Păi, eu dacă trebuie să fiu la 9 fix la un job, ajung acolo la 9 fără 10. Așa m-am obișnuit”, adăugă vedeta.

Related posts

Mihaela Rădulesu i-a cumpărat casă lui Ayan

admin

Adina Barbu, pictorial hot în cada cu spumă (foto)

admin

Ioana Maria Moldovan vrea să devină mamă de fetiță

admin

Leave a Comment