Vedetele noastre

Voicu, soferul sexy al Monicai Columbeanu, “umplutura” pentru asistenta lui Madalin Ionescu

Asistenta lui Mădălin Ionescu, prezentatorul emisiunii “Acces direct” (Antena 1), Cristina Şişcanu, a stârnit interesul multor bărbaţi, ea căzându-i cu tronc şi lui Voicu, sexy şoferul Monicăi. Interesant este faptul ca, desi ii face ochi dulci lui “Ricky Martin”, tanara este implicata intr-o relatie ce dureaza de mai bine de trei ani cu un barbat cu 24 de ani mai mare ca ea.

“Focoasa Cristina Şişcanu (25 de ani) umblă pe două “fronturi”, având, de mai bine de trei ani, o relaţie şi cu George Papari (49 de ani), asociat în multe afaceri cu Serghei Mizil şi, totodată, prieten bun cu Mădălin Voicu. Se zvoneşte că ei locuiesc de mult timp împreună, dar acest mic “amănunt” nu o împiedică să-i facă ochi dulci şi tinerelului Voicu. Culmea, la doar trei zile de la declaraţiile siropoase, ea recunoaşte şi faptul că este iubita lui George: “Da, este adevărat. Suntem împreună de trei ani”.

Basarabeanca este mult mai slobodă la gură când vine vorba despre “rivala” sa, Monica Columbeanu. Deranjată la culme că soţia lui Iri a catalogat-o drept o necunoscută, Cristina sare la gâtul lui Moni, aruncându-i o ploaie de “complimente”: „Aş vrea să-i transmit că Iri nu are cum să o înşele cu mine, pentru că pe mine nu mă atrag piticii grizonaţi. Mă atrag doar bărbaţii grizonaţi de înţelepciune şi atletici”, ne-a mai spus Cristina”, anunta www.click.ro 

 

Related posts

Paula Chirilă va filma cu Divertis gravidă în şase luni!

admin

Au facut-o din nou! Bahmuteanca si Prigoana s-au casatorit pentru a patra oara.

admin

Cristina Coca şi Claudiu Bogdan de la OTV fac sex în locuri neobişnuite

admin

Leave a Comment