Vedetele noastre

Bianca Drăguşanu, agasată de fostul iubit al Elenei Băsescu

Deşi relatia lor se afla abia la inceput, se pare ca Joe este atat de indragostit de Bianca Dragusanu incat gelozia i-a intunecat mintile! Tanarul din Drumul Taberei este mereu pe urmele frumoasei blonde, nelasandu-i acesteia timp nici macar pentru a-si pudra nasul.







Bianca este insa obisnuita cu acest comportament deoarece este mandra posesoare a unui Yorkshire Terrier Toy, o bijuterie de catel, care o urmeaza peste tot. Dar diferenta dintre Joe si catelusul Biancai este ca primul, gelos din fire, incepe sa o agaseze pe blonda. De teama sa nu vor-beas-ca la telefon cu altul si sa nu-si dea vreo intalnire secreta, Joe a urmat-o pe Bianca pana si la toaleta.







Cei doi au fost suprinsi zilele tre-cute de paparazzii Cancan luand masa intr-un restaurant din zona Unirii. La un moment dat Bianca a vrut sa se duca la toaleta pentru a-si aranja un pic machajul, asa cum ar face orice femeie.







Numai ca gelozia lui Joe il impiedica pe acesta sa mai gandeasca limpede si, imaginandu-si un scenariu demn de filmele hollywoodiene, Joe a crezut ca Bianca vrea sa il insele, chiar si vorbind la telefon cu altul. De data aceasta Bianca a ras la auzul unei astfel de prostii, insa, dupa cum stiti, ulciorul nu merge de multe ori la apa.

Related posts

Mariana Roşca: „Uite cum am ajuns, din dansatoare, regină!”

admin

Andreea Raicu: „Mihaela Mihăescu e o profesionistă”

admin

Julie, fata Danei Savuică, s-a lansat în muzică

admin

Leave a Comment