Vedetele noastre

Adrian Cristea: „E treaba mea cu câte femei ies!”

Adrian Cristea a vorbit despre cei care l-au contestat, dar şi despre viata extrasportiva într-un interviu acordat ziarului Cancan. Prinţul din Ştefan cel Mare a mărturisit că îşi doreşte o schimbare!







„Vreau o schimbare. Sunt de multi ani aici si am nevoie de o noua provocare. Am o sansa si vreau sa profit de ea. Am mai avut oferte din Rusia si Germania, dar nu mi-au dat drumul”







Unul dintre principalele motive pentru care şi-ar dori să se transfere sunt fanii. Se pare că Adrian este contestat de aceştia şi se simte deranjat cânt este huiduit pe teren. „E unul dintre motivele principale. N-am fost si nu sunt cel mai iubit jucator. Nu e placut sa joci cand esti huiduit incontinuu.”







Cât despre viaţa amoroasă, Adrian nu se fereşte de nimeni. Se consideră liber şi spne că nu are obligaţii faţă de nimeni. „ Nu beau si nu fumez, iar faptul ca ies cu femei nu e ceva negativ. Nu am obligatii fata de nimeni, nu sunt insurat. Pot sa ies cu cine vreau si cu cate femei vreau, nu ma feresc de nimeni.”, spune fotbalistul 

Related posts

Brianna Caradja: „Irinel îmi făcea mereu surprize”

admin

Giovani Becali a pierdut 100.000 de euro într-un cazino

admin

Simona Dichiseanu s-a făcut gospodină!

admin

Leave a Comment