Home & Deco

Afla care sunt cele mai importante reguli in alegerea mobilierului pentru dormitor copii

Amenajarea camerelor pentru copii este semnificativ diferita fata de orice alta incapere. Poate deveni o sursa inepuizabila de provocari, daca nu te documentezi suficient de mult sau daca nu tii cont de sfaturile specialistilor, inainte de a achizitiona mobilierul.

Sunt multe aspecte de luat in considerare, de la decorul care trebuie sa exprime dinamism, si pana la masurile de siguranta pe care trebuie sa le ai in vedere in orice moment. Despre toate acestea vorbim in acest scurt ghid, util pentru mobilarea unui dormitor copii.

In planificarea amenajarii, concepe un loc de joaca si un spatiu pentru studiu

Pe langa zona special destinata odihnei, in conceperea unei amenajari pentru dormitoarele de copii, trebuie sa delimitezi alte doua zone: locul de joaca si spatiul pentru studiu. Cele doua se completeaza simultan, si nu trebuie sa optezi pentru una in detrimentul alteia, atunci cand copilul este sau urmeaza sa devina elev.

Astfel, trebuie sa alegi cu atentie mobilierul pentru activitatile creative si cele pentru studiu. Nu uita de birou si de scaun sau de etajerele functionale, dar nici de amenajarea spatiului recreativ, care trebuie sa emane bucurie, buna dispozitie si chef de joaca. Culorile in sine pot genera optimism, veselie.

Tine cont de regulile de siguranta

Etajerele deasupra patului nu isi gasesc locul intr-o camera pentru copii. Este una dintre regulile de baza, peste care nu trebuie sa treci cu vederea atunci cand amenajezi un astfel de dormitor. Asadar, pentru ca rafurile suspendate nu se preteaza decat in camerele pentru adolescenti, poti suplimenta – in schimb – cu o comoda, un dulap sau un pat care integreaza sertare practice.

Spatiile de depozitare nu trebuie sa fie omise, ci din contra: ele se vor dovedi mai utile decat in orice alta incapere, datorita multiplelor obiecte cu rol in activitatile de zi cu zi ale copilului. Mai mult, evita sa fixezi orice tip de accesoriu deasupra patului.

Nu uita: micul univers de joaca ia nastere prin culorile potrivite

Chiar daca nu esti adeptul cliseelor, incearca sa pastrezi linia cromatica specifica varstei copilului tau. Camerele pentru „printese” si pentru „super-eroi” nu sunt o idee proasta si pot pune in scena un univers de joaca intr-un spatiu relativ mic, fara probleme. Exista seturi de mobilier care urmeaza aceste lait motivuri si care echilibreaza incaperea, indiferent de cat de mare sau mica este. Nu respinge deloc ideea, pentru ca te va scuti de eforturi suplimentare si te va ajuta sa pui in scena decorul pe care copilul tau il viseaza. Implica-l in intreg procesul de mobilare al incaperii; astfel va fi mult mai atasat de dormitorul sau.

Seturi de mobilier pentru dormitor copii: tot ce ai nevoie, la Complexslava.ro

Foarte incantati sunt parintii care au achizitionat mobilier pentru dormitor copii de la Complexslava.ro. In acest magazin, mobila se bucura de o calitate fara compromis, iar modelele destinate copiilor sunt cat se poate de creative si de originale.

Preturile pentru achizitia seturilor complete de mobilier sunt extrem de avantajoase si integreaza exact piesele de care ai nevoie pentru o amenajare completa. Integreaza un tapet si cateva accesorii specifice varstei si misiunea ta va fi indeplinita cu succes! Ai acces online la toate ofertele de la Complexslava.ro. Nu trebuie sa iti rezervi o zi speciala pentru a lua la pas magazinele de profil, pentru ca totul se afla la distanta de cateva click-uri. Fa cele mai bune alegeri pentru copilul tau!

Date de contact

Tel: 0742032208

E-mail: comenzislava@gmail.com

Related posts

Beneficii: de ce sa investesti intr-un acoperis faltuit?

admin

Afla despre pardoseli elicopterizate pentru depozite, hale industriale, parcari auto sau centre comerciale

admin

Prin ce se remarca un semineu electric in fata unui sistem de incalzire clasic? Afla raspunsul la toate intrebarile tale

admin

Leave a Comment