Educație & Cultură

Tu crezi in horoscop? Afla de ce este bine sa consulti previziunile astrologice!

horoscop 2020

Pentru unii, horoscopul este o prostie, pentru altii este o forma de amuzament, iar pentru o categorie mai aparte de oameni, horoscopul face parte din rutina lor zilnica, este o metoda prin care pot afla ce ii asteapta in perioada urmatoare, de ce trebuie sa tina cont pe plan amoros, financiar, social, familial, etc. Este oare bine sa consultti zilnic sau macar saptamanal previziunile astrologice? Cat de precis poate fi horoscop 2020 pentru semnul zodiacal sub care te-ai nascut?

Horoscopul intocmit de specialisti – de la amuzament la avertisment

In cazul rubricii horoscop din diverse reviste sau ziare, fie ele online sau nu, multi au tendinta sa nu creada acele previziuni, chiar daca sunt alcatuite de un grup de specialisti in domeniu sau de un singur astrolog, asa cum este cazul celui de pe Ucoz: https://www.ucoz.ro/horoscop/. Insa cum ramane cu hartile complicate intocmite pe baza miscarii planetelor, eclipselor, cuadraturilor, si a altor criterii numai de expertii in domeniu stiute?

Cand previziunile vin insotite si de explicatii de specialitate, cand se prezinta o harta astrologica, desi aceasta este facuta la modul general, pentru fiecare zodie in parte, si nu pentru fiecare reprezentant al acelei zodii, deja lucrurile devin mult mai credibile. Din ce in ce mai multi oameni merg la astrologi prezentandu-le datele exacte de nastere, pentru a afla sub ce stea s-au nascut, care este ascendentul, cum le va fi viata influentata de zodiac. O previziune personalizata costa, nu este gratuita, nu se arata la televizor si nici pe internet. Insa o previziune astrologica personalizata isi merita toti banii! Si persoanele cu viziuni si convingeri religioase puternice sa nu se teama de astrologie, aceasta nu este o forma de magie, ci o stiinta exacta care nu prevede numai viitorul, ci anumite situatii posibile, anumite intalniri astrale, de care trebuie sa profiti sau pe care trebuie sa le eviti! Asadar, daca obisnuiesti sa consulti horoscopul pentru amuzament, cu siguranta trebuie sa iti faci si o programare la astrolog!

Citeste cel putin o data pe luna si horoscopul anual

Mai tii minte horoscopul 2020 pe care l-ai citit in luna ianuarie? Reciteste-l! Cu siguranta nu ai retinut mare lucru atunci, de aceea trebuie sa il citesti in mod periodic. Acolo sunt ascunse informatii valoroase, date-cheie ale unor evenimente importante care te asteapta in acest an si de care trebuie sa profiti sau de care trebuie sa te feresti. Pe Horoscop.Onlines.ro gasesti informatii importante, horoscopul zilnic pentru amuzament, horoscopul anual extrem de bine pus la punct, precum si compatibilitatile zodiacului, si horoscopul chinezesc, despre care cu siguranta nu stiai prea multe! Bucura-te ca ai posibilitatea de a consulta de pe dispozitivele pe care le folosesti previziunile astrologice, harta natala, care nu este altceva decat codul genetic astral al tau, si de asemenea ai posibilitatea de a urmari care sunt miscarile marilor benefici si planetelor care iti tranziteaza harta astrala de-a lungul zilei, anului, sau, de ce nu, de-a lungul vietii, si care isi pot lasa amprenta!

Related posts

Ministrul Educatiei: „Chiar si in scenariile cele mai sumbre, in orice situatie, noi vom incheia anul scolar 2019-2020”

admin

Cum ajuta limbile straine la dezvoltarea creierului copiilor?

Tito Ant

Citate motivationale pentru a depasi provocarile vietii

admin

Leave a Comment