Feminin

Iubește-ți părul și de Sărbători

Ai o rochie nou nouță și o pereche de pantofi care îți vin perfect. Ungiile sunt îngrijite și suficient de lungi, iar machiajul l-ai repetat de o sută de ori. Doar vrei să fii perfectă de Revelion, nu?

Ce mai, totul pare pregătit pentru o petrecere fastuoasă, însă ce te faci când părul nu vrea să te asculte? Apare o criză de nervi și îți piere cheful de orice petrecere. O știu din propria experiență.

Pentru a nu-ți strica Revelionul, ai grijă, cu câteva ore înainte, să îi oferi părului tău mai multă atenție și un tratament special.

În categoria AȘA DA intră apa fără microbi și șamponul care conține pro-vitamina B5. Fierbe apa înainte de folosire, apoi aplică șamponul cu pro-vitamina B5. El îi va oferi părului tău strălucire și flexibilitate.

Astfel, îți va fi mai ușor să-l modelezi așa cum își dorești. Spre final, nu uita de balsam. Hidratează firul de păr și, pe deasupra, miroase și frumos. Totuși, dacă nu ai volum, ai grijă să nu cumperi unul cu o consistență groasă. Îți va îngreuna firul de păr și… adio bucle.

Am ajuns și la categoria AȘA NU!!! În timpul spălării, evită să freci cu putere rădăcina firului de păr. Mai bine șamponează de două ori dacă vrei să fii sigură să e curat. Odată spălat, nu băga peria în el.

Vei rupe multe fire de păr sănătose. Așteaptă până când părul este umed, nu ud, apoi folosește un pieptăn cu dinții rari. Peria folosește-o doar pentru coafat, însă după ce ți-ai descurcat părul.

Related posts

Alexander Wang lansează o colecție în alb/negru (foto)

admin

Adoptă stilul marinăresc în ţinuta ta de primăvară! (poze)

admin

Rochii înflorate de seară unice prin model și feminitate (foto)

admin

Leave a Comment