Feminin

Celebrity fashion – tendințele toamnei 2012 (foto)

Gata, am intrat în lunile de toamnă, iar trendurile vestimentare ale celebrităților au început să-și facă apariția pe covorul roșu. Iar de aici până la lansarea unei întregi colecții trendy, nu este decât un pas.

 

Astfel că, am decis să o luăm înaintea lansărilor oficiale și să vă prezentăm tendințele care vor face furori atât pe podiumurile de modă, cât și pe stradă.

 

Cum nu putem intra în mintea designerilor internaționali, vă putem sfătui doar în privința culorilor și a croielilor pe care se axează aceștia. Așadar, se poartă culorile țipătoare precum galben, roșu aprins, roz bombon, auriu și portocaliu.

 

Nu lipsesc nici nuanțele calde precum alb, bej și celebrul negru. Croielile sunt fără doar și poate pe talie, iar cele mai căutate piese vestimentare sunt salopetele lungi.

 

De asemenea, vedete sunt și rochiile, unde se trece de la o extremă la alta. Se poartă atât modelele vaporoase, lărguțe pe corp, cât și cele țipător de mulate.

 

Așa că nu trebuie să-ți faci prea multe griji în privința defectelor corporale întrucât ai ținute fashion pentru orice tip de siluetă. 

Related posts

Iată sutienul care îţi măreşte sânii cu două numere (poze)

admin

Tinute elegante pentru nunta, destinate verii (foto)

admin

Pantalonii albi, must have-ul acestui sezon (poze)

admin

Leave a Comment