Vedetele noastre

Bianca Dragusanu, aşa cum arăta în 2003, cand era “Fata de la Pagina 5”

Bianca Drăguşanu a trecut şi ea pe la rubrica “Fata de la Pagina 5”, ca mai toate tinerele frumoase, cu aspiraţii în domeniul artistic şi dornice de succes.Tânăra hunedoreancă scria cotidianului Libertatea în 2003, pe când avea doar 21 de ani, că e studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Management din Petroşani, se descria ca fiind o persoană ambiţioasă şi îndrăzneaţă, care are ca pasiuni desenul şi înotul.Partida subacvatica a fost “beton”

Relaţia ei cu Bote a debutat de curând, dar cei doi par foarte aprinşi. Designerul, care a fost totdeauna foarte discret cu relaţiile sale, a uitat de turiştii de pe plajă şi s-a aventurat, în weekend, cu Bianca într-o partidă de amor în apa mării, în miezul zilei.Bianca a povestit sâmbătă seara, în culisele prezentării de modă, că Bote este foarte special şi că partida subacvatică a fost “beton”. La începutul acestei săptămâni, amorezii au plecat la Saint Tropez, acolo unde designerul are câteva prezentări de modăA fost damă de companie?

De când a fost surprinsă făcând sex în mare cu Cătălin Botezatu şi a ajuns celebră peste noapte, au început să apară şi lucruri mai puţin plăcute despre trecutul tinerei de 27 de ani.Site-ul www.agentiadepresamondena.com relatează că Bianca ar fi cea care a furnizat jurnaliştilor filmări şi fotografii compromiţătoare cu Cristina Spătar, pentru a o despărţi pe aceasta de Mirco Maschio. Mai mult, respectivul site scrie că “blonda lui Bote” a lucrat ca damă de companie în oraşul său natal, Petroşani.Related posts

Jojo ascunde identitatea soţului

admin

Socrul lui Adrian Enache: „Iuliana Mariciuc merge la vrăjitoare!”

admin

Jasmine: „Dansul din buric m-a ajutat în Panama”

admin

Leave a Comment