Vedetele noastre

Cătălin Botezatu şi relaţiile lui public-heterosexuale

Lui Cătălin Botezatu îi vin întotdeauna mănuşă poveştile care infirmă ceea ce o anumită parte a presei scrie, toată lumea ştie şi numai fraierii cred că nu-i adevărat. Graţie unui tabloid de mare circulatie, am aflat că Botezatu a făcut sex în mare cu o manechină!!! Repetăm: cu o manechină. Botezatu face poze heterosexuale! Sîntem siguri că aţi observat, era prea haios ca să rataţi aşa ceva. Aha! Deci ideea e că Bote are gagică. Aşa… Şi marmota înveleşte bucăţele de ciocolată în staniol.Motto: „Să fiu şi să mă simt iubit. Atîta cer.“
(Cătălin Botezatu)

 

Pentru a-şi crea imaginea de mascul feroce, normal, Cătălin Botezatu a beneficiat tot timpul de o presă prietenoasă. Numai că femeile din viaţa lui au fost ca OZN-urile: mulţi ziarişti spun că le-au văzut, dar nu există încă nici o dovadă clară că ele există sau că sînt într-adevăr ce par a fi, sesizeaza Academia Catavencu. Singura lui relaţie „oficială“ a fost cu Vanda Vlasov, sora ceva mai celebrei creatoare de modă Ingrid Vlasov. Ei au format un soi de cuplu între 2001 şi 2003, cu o pauză mică în 2002, cînd Cătălin tot ieşea prin oraş cu Adi, manechinul anului, ca între băieţi, aşa, bineînţeles.

 

Apoi, s-a zvonit că printre cuceririle lui fără păr pe piept s-ar fi numărat, demult, demult, şi Tania Budi. Ea n-a avut nici un interes de PR să nege, întrucît întotdeauna e bine să se scrie, nu neapărat să se ştie. Au urmat, pe lista de public relations, Catrinel Menghia şi top-modelul Elena Băguci. A mai existat un zvon răutăcios legat şi de un manechin mai cu cromozomul Y, Daniel Ciobanu, iar în 2007 se spunea că s-ar fi logodit cu o anume Mariana (nu Marian). Zvonul a murit repede, de singurătate.Cea mai tristă poveste s-a derulat însă cu o americancă mai mult sau mai puţin fictivă, pe numele ei Kelly, pe care creatorul de modă spune că ar fi lăsat-o gravidă, ca să nu existe dubii asupra faptului că s-a produs o penetrare dramatică în relaţia lui cu o femeie. Totuşi, cea mai frumoasă poveste de iubire (pesemne) adevărată, demnă de o tragedie antică (că doar ştiţi ce se spunea despre filosofii greci), s-a întîmplat acum 16 ani.

 

Cînd, aflat în închisoare, Bote a vrut să-şi curme viaţa, strîngînd zi de zi somnifere, ca să le ia grupat. Colegul lui de celulă ar fi aflat de planurile lui şi, într-un exces de altruism erotic, a decis că singurul mod în care ar putea să-l salveze ar fi să ia el însuşi pastilele. Aşa că a înghiţit el toate acele somnifere şi, vindecat în urma unor spălături stomacale, i-a mărturisit lui Botezatu: „Era păcat să mori tu, însă, dacă muream eu, nu era nici o pierdere“. Dacă nici asta nu este dragoste adevărată, atunci nimic nu e.

Related posts

Giulia Nahmany: „Am slăbit 10 kg în două luni cu legume!”

admin

Jasmine fuge de iubitul ei, Leo de la Strehaia, în Panama

admin

Jojo, “agentul 002” în varianta blondă la ProTv

admin

Leave a Comment