Vedetele noastre

Cătălin Botezatu şi relaţiile lui public-heterosexuale

Lui Cătălin Botezatu îi vin întotdeauna mănuşă poveştile care infirmă ceea ce o anumită parte a presei scrie, toată lumea ştie şi numai fraierii cred că nu-i adevărat. Graţie unui tabloid de mare circulatie, am aflat că Botezatu a făcut sex în mare cu o manechină!!! Repetăm: cu o manechină. Botezatu face poze heterosexuale! Sîntem siguri că aţi observat, era prea haios ca să rataţi aşa ceva. Aha! Deci ideea e că Bote are gagică. Aşa… Şi marmota înveleşte bucăţele de ciocolată în staniol.Motto: „Să fiu şi să mă simt iubit. Atîta cer.“
(Cătălin Botezatu)

 

Pentru a-şi crea imaginea de mascul feroce, normal, Cătălin Botezatu a beneficiat tot timpul de o presă prietenoasă. Numai că femeile din viaţa lui au fost ca OZN-urile: mulţi ziarişti spun că le-au văzut, dar nu există încă nici o dovadă clară că ele există sau că sînt într-adevăr ce par a fi, sesizeaza Academia Catavencu. Singura lui relaţie „oficială“ a fost cu Vanda Vlasov, sora ceva mai celebrei creatoare de modă Ingrid Vlasov. Ei au format un soi de cuplu între 2001 şi 2003, cu o pauză mică în 2002, cînd Cătălin tot ieşea prin oraş cu Adi, manechinul anului, ca între băieţi, aşa, bineînţeles.

 

Apoi, s-a zvonit că printre cuceririle lui fără păr pe piept s-ar fi numărat, demult, demult, şi Tania Budi. Ea n-a avut nici un interes de PR să nege, întrucît întotdeauna e bine să se scrie, nu neapărat să se ştie. Au urmat, pe lista de public relations, Catrinel Menghia şi top-modelul Elena Băguci. A mai existat un zvon răutăcios legat şi de un manechin mai cu cromozomul Y, Daniel Ciobanu, iar în 2007 se spunea că s-ar fi logodit cu o anume Mariana (nu Marian). Zvonul a murit repede, de singurătate.Cea mai tristă poveste s-a derulat însă cu o americancă mai mult sau mai puţin fictivă, pe numele ei Kelly, pe care creatorul de modă spune că ar fi lăsat-o gravidă, ca să nu existe dubii asupra faptului că s-a produs o penetrare dramatică în relaţia lui cu o femeie. Totuşi, cea mai frumoasă poveste de iubire (pesemne) adevărată, demnă de o tragedie antică (că doar ştiţi ce se spunea despre filosofii greci), s-a întîmplat acum 16 ani.

 

Cînd, aflat în închisoare, Bote a vrut să-şi curme viaţa, strîngînd zi de zi somnifere, ca să le ia grupat. Colegul lui de celulă ar fi aflat de planurile lui şi, într-un exces de altruism erotic, a decis că singurul mod în care ar putea să-l salveze ar fi să ia el însuşi pastilele. Aşa că a înghiţit el toate acele somnifere şi, vindecat în urma unor spălături stomacale, i-a mărturisit lui Botezatu: „Era păcat să mori tu, însă, dacă muream eu, nu era nici o pierdere“. Dacă nici asta nu este dragoste adevărată, atunci nimic nu e.

Related posts

Primele poze cu fetiţa Iuliei şi a lui Mihai Albu (foto)

admin

Cabral a înselat-o pe Andreea Pătraşcu

admin

Cătălin Crişan şi Lucia, împreună de ziua fiului lor

admin

Leave a Comment