Sexy cuplu

Stii care sunt cele mai proaste motive sa te casatoresti?

Faptul ca ai primit un inel cu multe carate si te-a cerut in casatorie nu inseamna ca trebuie sa si accepti. Inainte sa spui DA in fata Ofiterului Starii Civile, gandeste-te daca nu cumva o faci pentru unul din motivele de mai jos.

Sunteti impreuna de cand va stiti


Este de apreciat o relatie de o asemenea longevitate. Insa daca este una plictisitoare si fara pic de artificii, s-ar putea ca viitorul vostru impreuna sa fie mai plictisitor decat imperecheatul sosetelor. Gandeste-te bine si nu te lasa impresionata de anii pe care i-ai investit. Uneori, nu ei sunt cei mai importanti.

Toti prietenii vostri s-au casatorit


E normal sa iti doresti sa nu ramai in urma, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti imiti prietenele si sa faci ce fac si ele. Daca tu si iubitul tau nu sunteti inca decisi, nu va lasati influentati de presiunile din jur.

Sa-ti multumesti parintii


Parintii tai nu concep ideea ca tu si iubitul tau sa locuiti impreuna fara sa fiti casatoriti? Si ce daca! Explica-le ca sunteti fericiti asa si ca va veti casatori atunci cand va veti dori cu adevarat. Pana atunci, traiti in pacat!

Ca sa va recuperati banii investiti la alte nunti


Nu prea aveti chef de nunta, dar ati fost la toti prietenii si acum vreti sa va luati banii inapoi, eventual ca sa va redecorati casa? Hmmm, sunteti siguri? Casatoria are alte implicatii, nicidecum financiare. Continuarea in perfecte.ro

Related posts

Evalueaza-ti partenerul dupa cum saruta

admin

Spune adio rutinei! Arata-i cat de mult il iubesti

admin

Iata ce se spune despre iubire

admin

Leave a Comment