Vedetele noastre

Adriana Bahmuţeanu: “Am un băieţel cât un şoricel”

Miercuri seara, Adriana Bahmuţeanu a adus pe lume un băieţel de numai 900 de grame. Deşi a fost născut prematur, la doar şapte luni, el are toate şansele să supravieţuiască.

 

“Sunt fericită şi în acelaşi timp chinuită de gânduri, pentru că s-a născut prematur. Dar nu e singurul caz şi, în plus, şi eu m-am născut prematur şi sunt foarte bine acum. Am avut un doctor foarte bun, Horia Ciolcov, de aici de la Polizu, şi o echipă profesionistă, care au permis ca medicul meu, Silvia Miciner, deşi este de la alt spital, să asiste la naştere.

 

M-am topit de fericire

După ce am născut, asistentele l-au dus pe bebe la incubator şi au vrut să-i pună oxigen, însă el şi-a dat singur masca jos cu mânuţa, pentru a respira singur. Când mi-au povestit scena mi-au dat lacrimile. La fel şi când m-am dus să-l văd, m-am topit de fericire. Am un băieţel cât un şoricel. Momentan, nu-l pot atinge, nu-l hrănesc eu, pentru că nu trebuie să intre în contact cu nimeni”, a spus Adriana, pentru Libertatea.

 

De cealaltă parte, proaspătul tătic, Silviu Prigoană, declară în Click: „Darius nu a mai avut răbdare să stea în pântecele mamei sale, mai ales că, la ora la care s-a născut, în America, fratele său Honorius ţinea un discurs în faţa Congresului american”.

Noi le dorim multă sănătate!

Related posts

Se mărită! Oana Lis îşi caută rochia de mireasă

admin

Iubitul Andreei Mantea nu a plătit pensia alimentară fetiţei

admin

Nicu Mahăru: „Simona Sensual esenzuală pentru că face tot”

admin

Leave a Comment