Vedetele noastre

Adriana Bahmuţeanu: “Am un băieţel cât un şoricel”

Miercuri seara, Adriana Bahmuţeanu a adus pe lume un băieţel de numai 900 de grame. Deşi a fost născut prematur, la doar şapte luni, el are toate şansele să supravieţuiască.

 

“Sunt fericită şi în acelaşi timp chinuită de gânduri, pentru că s-a născut prematur. Dar nu e singurul caz şi, în plus, şi eu m-am născut prematur şi sunt foarte bine acum. Am avut un doctor foarte bun, Horia Ciolcov, de aici de la Polizu, şi o echipă profesionistă, care au permis ca medicul meu, Silvia Miciner, deşi este de la alt spital, să asiste la naştere.

 

M-am topit de fericire

După ce am născut, asistentele l-au dus pe bebe la incubator şi au vrut să-i pună oxigen, însă el şi-a dat singur masca jos cu mânuţa, pentru a respira singur. Când mi-au povestit scena mi-au dat lacrimile. La fel şi când m-am dus să-l văd, m-am topit de fericire. Am un băieţel cât un şoricel. Momentan, nu-l pot atinge, nu-l hrănesc eu, pentru că nu trebuie să intre în contact cu nimeni”, a spus Adriana, pentru Libertatea.

 

De cealaltă parte, proaspătul tătic, Silviu Prigoană, declară în Click: „Darius nu a mai avut răbdare să stea în pântecele mamei sale, mai ales că, la ora la care s-a născut, în America, fratele său Honorius ţinea un discurs în faţa Congresului american”.

Noi le dorim multă sănătate!

Related posts

Radu Vâlcan are o aventură cu partenera de la „Dansez pentru tine” (poze)

admin

Victor Slav reda frumsetea cu bisturiul

admin

Ramona Badescu, surprinsă intrând în hotel cu un italian

admin

Leave a Comment