Vedetele noastre

Bianca lu’ Bote a detronat-o pe Monica Columbeanu

Ne-am obisnuit ca Monica Columbeanu sa fie senzatia serii, la prezentarile de moda. Se pare ca, insa, ca la ultimul eveniment a fost detronata de modelul Bianca Drăguşanu. Despre voluptuoasa blonda se zvoneste ca este unul dintre modelele preferate ale lui Catalin Botezatu, dar si cu care tabloidele nationale sustin ca ar avea o relatie.„Chiar si papusa Barbie ar fi invidioasa daca ar vedea-o”
Bianca Drăguşanu, blonda in varsta de 25 de ani, a deschis (in toate cele trei zile cat a tinut Fashion TV Summer Festival) colectiile mai multor designeri celebri. Cu rochii transparente, decoltate sau mulate, Bianca Drăguşanu a taiat rasuflarea tuturor barbatilor prezenti la eveniment. Cat am vrea sa fim de carcotasi, domnisoara are o infatisare de invidiat, fara niciun defect. Si n-o spunem doar noi, ci toate prezentele (atat feminine, cat si masculine) de la Festival. La un moment dat, pe cand Bianca Drăguşanu defila cu o superba rochie roz, s-a auzit o voce: „chiar si papusa Barbie ar fi invidioasa daca ar vedea-o”.Radu Mazare nu-si mai lua ochii de la
Bianca DrăguşanuNici edilul Constantei nu a ramas indiferent la formele modelului. Prezent in ultima seara a festivalului pentru a lua premiul de Cel mai „fashion” politician roman, Mazare a avut loc de cinste, exact in fata scenei. De fiecare data cand modelul Bianca isi facea aparitia, Willy parca o sorbea din priviri. Chiar daca nu este anorexica (asa cum ii place lui Mazare), lui Radu i-ar fi placut sa „defileze” la bratul lui, mai ales ca ar atrage toate privirile celor din jur.

Related posts

Bianca Drăguşanu, certată pentru că s-a vopsit

admin

Codin Maticiuc pare sa o schimbe pe Lesko cu Lazarut

admin

Smiley, Alex şi Connect-R, artişti de discotecă

admin

Leave a Comment